Erecept objednávka Lekáreň Tabletka

Kategórie

Filter produktov

Naše predajne

Naše predajne

Tabletka gyógyszertár, Hlboká 10, Komárno

Výrobcovia / značky

Bylinné prípravky Počet produktov v kategórii: 103

Prípravky na báze prírodných prípravkov a bylín.

Podkategórie

Zobrazených 97 - 103 z 103 položiek
  • 11,10 € s DPH

    Intime emulzia na intímnu hygienu s čistým konopným olejom, šalviou, tymiánom a s mierne kyslým pH na ošetrovanie a umývanie intímnych partií. Obsiahnuté účinné látky obnovujú prirodzenú pH rovnováhu sliznice intímnych partií a zvyšujú jej odolnosť proti zápalom a kvasinkovým infekciám (mykózam).

    11,10 € s DPH
    9,25 € bez DPH
  • 11,50 € s DPH

    Tento bylinný balzam je vyrobený podľa tradičnej, generáciami preverenej receptúry s vysokým obsahom extraktov plodov pagaštanu konského, kostihoja, rozmarínu, arniky a je obohatený o množstvo rastlinných bioaktívnych látok podľa poznatkov modernej vedy.

    11,50 € s DPH
    9,58 € bez DPH
  • 11,70 € s DPH

    Atopos umývacia pena s obsahom čistého konopného oleja, alantoínom a panthenolom na jemné, šetrné umytie svrbivej, suchej pokožky s prejavmi atopie alebo psoriázy.

    11,70 € s DPH
    9,75 € bez DPH
  • 14,60 € s DPH

    Capillus vlasové sérum - nový program špeciálnej starostlivosti o pokožku hlavy s prejavmi kožných problémov ako je seborea, nadmerná tvorba lupín (mastných i suchých) alebo podráždenie, začervenanie či svrbenie vlasovej pokožky.

    14,60 € s DPH
    12,17 € bez DPH
  • 17,10 € s DPH

    Unikátny 4-stupňový masážny preparát vo forme gelu s vysokým obsahom bioaktívnych látok z výťažkov z bylín, rastlinných extraktov a silíc, pre účinné odbúravanie podkožného tuku, stimuláciu lymfatického systému, zvýšenie pevnosti a pružnosti pokožky a proti klinickým prejavom celulitídy.

    17,10 € s DPH
    15,55 € bez DPH
  • 19,50 € s DPH

    Podpora imunitného systému Posvätná rastlina Inkov - Vilcacora (Uňa de Gato, Mačací pazúr...)Jedným z najcennejších darov „prírodnej lekárne" je rastlina Uncaria tormentosa. Táto rastlina bola označovaná ako posvätná rastlina Inkov, či kráľovná amazonských rastlín, vďaka jej priaznivému pôsobeniu na imunitný systém.

    19,50 € s DPH
    17,73 € bez DPH
  • 28,80 € s DPH

    SKLADOM RABENHORST - 5 dňová detoxikačná kúra na odľahčenie organizmu s RABENHORST zeleninovými a ovocnými šťavami bez konzervačných látok a farbív.

    28,80 € s DPH
    26,18 € bez DPH
Zobrazených 97 - 103 z 103 položiek

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre systém thirty bees

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop