Erecept objednávka Lekáreň Tabletka

Kategórie

Navštívené produkty

Naše predajne

Naše predajne

Tabletka gyógyszertár, Hlboká 10, Komárno

Výrobcovia / značky

Barny´s Inovo 5 Forte + Comfort G.  

Barny´s Inovo 5 Forte + Roboflex

90 + 10 tbl Roboflex

Barny´s Inovo 5 forte + Roboflex  predstavuje kombináciu šesťzložkového preparátu Inovo 5 forte a preparátu Roboflex. Kanadská kvalita za výbornú cenu.

Viac detailov

25,85 € s DPH

21,54 € bez DPH

Inovo 5 forte + Roboflex obsahuje všetky zložky preparátu Inovo 5 forte + naviac preparát Roboflex.  Ponúka kombinovanú a komplexnú starostlivosť o pohybový aparát. Kvalita preparátu je naviac kontrolovaná certifikovaným laboratóriom Ministerstva zdravotníctva v Kanade.

Obsahové látky v Inovo 5 + Roboflex: Glukózamín sulfát, Chondroitín sulfát, MSM, Kolagén II. typu, Kyselina hyalurónová a vitamín C + Univestin UP446

 

Obsah v jednej tabletke:

Glukozamín sulfát

500 mg

Chondroitín sulfát

200 mg

MSM (methylsulfonylmethan)

200 mg

Kolagén typu II

60 mg

Vitamín C (L-askorban vápenatý)  20 mg (25 % RDA)

Kyselina hyalurónová

18 mg

 
   

RoboFlex™ obsahuje unikátnu látku IBUcell™ zloženú zo zmesi alfa kyselín extraktu chmeľu obyčajného (Humulus lupulus), koncentrátu ACTIValoe® QM200X a minerálnej látky horčík, ktorý prispieva k správnemu fungovaniu nervového systému, k správnemu fungovaniu svalov a k udržaniu zdravých kostí.

Obsah zložiek v 1 kapsule:
Perluxan SD – 30 % alfa kyselín z extraktu chmeľu obyčajného (Humulus lupulus) 500 mg
Horčík              94 mg
ACTIValoe® QM200X                10 mg

Dávkovanie: Barny´s Inovo 5 forte - dospelí 1 tabletka 2x deň. Súčasne sa môže užívať Barny´s Roboflex prvých 5-10 dní 1 kapsulu 1-2x za deň. Užívať najlepšie po jedle. 

Užívanie : Tabletky sa užívajú po jedle, vždy dostatočne zapiť tekutinou. Neprekračujte odporučenú dennú dávku. Pri problémoch s prehĺtaním je možné tabletky poliť či drviť. V rámci kúry užívajte optimálne tri mesiace. Pre dosiahnutie lepšieho výsledku je kúru vhodné v priebehu roka opakovať. Účinok pretrvá i niekoľko týždňov po vysadení prípravku.

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy! Uchovávajte mimo dosahu malých detí! Prípravok nie je určený pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C. Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedenom na obale.

Napíšte svoj názor

Barny´s Inovo 5 Forte + Roboflex

Barny´s Inovo 5 Forte + Roboflex

Barny´s Inovo 5 forte + Roboflex  predstavuje kombináciu šesťzložkového preparátu Inovo 5 forte a preparátu Roboflex. Kanadská kvalita za výbornú cenu.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre systém thirty bees

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop