Erecept objednávka Lekáreň Tabletka

Kategórie

Navštívené produkty

Naše predajne

Naše predajne

Tabletka gyógyszertár, Hlboká 10, Komárno

Výrobcovia / značky

Candibene 1% sprej 40ml  

Candibene aer der 1x40 ml

62864

Kožné plesňové ochorenia.

Viac detailov

6,50 € s DPH

5,91 € bez DPH

 

 

oktyldodecanolum (oktyldodekanol), alcoholum benzylicum (benzylalkohol), macrogolum 400 (makrogol 400), propylenglycolum (propylénglykol), alcoholum isopropylicum (izopropylalkohol), natrii citras dihydricum (dihydrát citrónanu sodného), aqua purificata (čistená voda).

 

 

1 % roztoková aerodisperzia na kožu Candibene® obsahuje účinnú látku klotrimazol, čo je imidazolové antimykotikum s fungicídnym účinkom, vhodné na miestnu protiplesňovú (antimykotickú) liečbu. 1 % roztoková aerodisperzia na kožu Candibene® pôsobí na povrchu pokožky a prestupuje aj do jej hlbších vrstiev.

Kožné plesňové ochorenia vrátane keratomykózy (pityriasis versicolor), erythrasma, zmiešané plesňové a bakteriálne kožné infekcie, plesňové ochorenia nechtového podložia (onychomykózy), zápaly nechtového lôžka (paronychia).

1% roztoková aerodisperzia na kožu Candibene® sa nepodáva pri precitlivenosti na klotrimazol.

Ťarchavosť a obdobie dojčenia: O použití prípravku 1 % roztoková aerodisperzia na kožu Candibene® v ťarchavosti a v období dojčenia rozhodne váš ošetrujúci lekár.

 

Nežiaduce účinky:

V niektorých prípadoch sa môžu objaviť miestne alergické reakcie (sčervenanie, pálenie, svrbenie). Výskyt týchto nežiaducich účinkov alebo prípadných iných nezvyčajných reakcií oznámte svojmu lekárovi.

 

Interakcie:

Účinky prípravku 1 % roztoková aerodisperzia na kožu Candibene® a iných prípravkov užívaných súčasne sa môžu navzájom ovplyvňovať. Váš lekár má byť preto informovaný o všetkých liekoch, ktoré v súčasnosti užívate, alebo ktoré začnete užívať počas liečby prípravkom 1 % roztoková aerodisperzia na kožu Candibene®, a to ako na lekársky predpis, tak aj bez neho. Ak vám ďalší lekár bude predpisovať nejaký iný liek, informujte ho, že už užívate 1 % roztokovú aerodisperziu na kožu Candibene®.

Klotrimazol znižuje účinnosť niektorých lokálne používaných antibiotík (amfotericínu a iných polyénových antibiotík, ako napr. nystatínu, natamycínu).

 

Dávkovanie:

1 % roztoková aerodisperzia na kožu Candibene® sa nastrieka 2 - 3 x denne na postihnuté miesta, ktoré boli predtým opatrne umyté a osušené.

Pri aplikácii na postihnuté nechty sa nechty musia vopred nakrátko ostrihať a ich povrch zdrsniť, aby účinná látka mohla dobre preniknúť k ložisku.

Dĺžka podávania: Pre úspešnosť liečby je dôležitá pravidelná a dostatočne dlhá liečba prípravkom 1 % roztoková aerodisperzia na kožu Candibene®. O dĺžke podávania rozhoduje závažnosť a lokalizácia postihnutia a pohybuje sa medzi 2 - 6 týždňami, podľa rozhodnutia lekára. Pri postihnutí nechtov treba predĺžiť liečbu väčšinou až na 3 mesiace.

 

Spôsob použitia:

Odstráňte ochranný kryt na spreji, orientujte fľaštičku podľa potreby a opakovaným stláčaním ventilu rozstrekujte prípravok rovnomerne na postihnuté miesta.

Prípravok sa nesmie nastriekať do otvorených poranení a do očí.

Uschovávajte pri teplote 15 - 25°C.

Varovanie:

Prípravok sa nesmie používať po uplynutí použiteľnosti (exspirácia) uvedenej na obale.

Uschovávajte mimo dosahu detí.

 

 

Napíšte svoj názor

Candibene aer der 1x40 ml

Candibene aer der 1x40 ml

Kožné plesňové ochorenia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre systém thirty bees

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop