Erecept objednávka Lekáreň Tabletka

Kategórie

Navštívené produkty

Naše predajne

Naše predajne

Tabletka gyógyszertár, Hlboká 10, Komárno

Výrobcovia / značky

Varixinal Plus 60 tbl  

Varixinal Plus 60 tbl

Varixinal plus.

Viac detailov

13,10 € s DPH

11,91 € bez DPH

Pre zdravé žily a úľavu unaveným nohám. Zvýšené množstvo pagaštanu konského pre správnu žilovú cirkuláciu.

  • pomáha zachovať zdravie žilového systému
  • podporuje správny žilový mikroobeh
  • pomáha pri obmedzovaní tvorby opuchov
  • účinná úľava pri pocitoch unavených a ťažkých nôh

Varixinal® PLUS s novým, silnejším zložením prináša ťažkým a unaveným nohám ešte väčšiu úľavu a pocit ľahkosti. Varixinal® PLUS obsahuje výťažky štyroch tradičných rastlín - pagaštan konský, gotu kola, čučoriedky a listnatec bodlinatý, ktoré pomáhajú zachovať zdravé cievy a majú pozitívny vplyv na okysličenie a prekrvenie tkanív. Pagaštan konský teraz vo vyššom množstve pomáha zachovať zdravý krvný obeh a revitalizuje unavené nohy. Listnatec bodlinatý pomáha pri znižovaní tvorby opuchov a spolu s gotu kola podporujú žilový mikroobeh a napomáhajú znižovať pocit ťažkých nôh. Čučoriedky sú známe ako účinné antioxidanty a pomáhajú zachovať pružné žily a zdravie cievnych stien. Zloženie je  obohatené o vitamín C, ktorý je základom pre udržanie zdravých ciev a o bioflavonoid hesperidín.

Varixinal® PLUS obsahuje:

Pagaštan konský (Aesculus hippocastanum) pomáha zachovať zdravý žilový obeh v nohách a pomáha tlmiť pocity ťažkých nôh vďaka výťažku zo semien stromu, ktorý obsahuje účinnú látku aescin, ktorá sa radí medzi saponíny.   

Listnatec bodlinatý (Ruscus aculeatus) obsahuje ruskogeníny a neoruskogeníny, ktoré podporujú žilový mikroobeh v nohách.  Listnatec bodlinatý pomáha znižovať tvorbu opuchov končatín.  Revitalizuje a prináša pocit ľahkosti Vašim nohám. 

Čučoriedky (Vaccinium myrtillus) obsahujú antokyanozidy, ktoré sú známe ako účinné antioxidanty.  Pomáhajú zachovať pružné žily, kapiláry a zdravie cievnych stien. 

Gotu kola  (Centella asiatica) pomáha zachovať cievny obeh a tiež podporuje periférny mikroobeh a revitalizuje unavené nohy.

Navyše, Varixinal® PLUS obsahuje vitamín C a tiež  bioflavonoid hesperidín. Vitamín C je základom pre udržanie zdravých ciev, zatiaľ čo hesperidín podporuje kardiovaskulárne zdravie a pomáha zachovať silné a zdravé kosti. 

Desať pravidiel pre zdravé žily:

  • neprekrižujte nohy, keď sedíte
  • nenoste príliš úzke nohavice, ktoré by mohli obmedziť krvný obeh v oblasti stehien  
       a lýtok
  • nenoste topánky s príliš vysokým podpätkom
  • snažte sa vyhýbať dlhému státiu či sedeniu
  • relaxujte s nohami vo vyvýšenej polohe
  • nezabúdajte na aktívny pohyb (chôdza, jogging, plávanie )
  • dávajte si pozor na svoju váhu
  • vyhýbajte sa konzervovaným potravinám, vyprážaným jedlám, prílišnému soleniu, tabaku, alkoholu, naopak, veľmi vhodná je pohánka
  • jedzte stravu bohatú na vlákninu
  • užívajte pravidelne tablety kompletnej starostlivosti Varixinal® PLUS  doplnené gélom najmä v horúcom  počasí alebo keď cestujete na dlhú vzdialenosť

Nie je vhodný pre deti. Nesmie sa používať ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte ustanovenú dennú dávku. Tehotným ženám odporúčame pred užívaním konzultáciu s lekárom. Skladujte mimo dosahu detí, v suchu a tme,  pri teplote do 25 °C.

Napíšte svoj názor

Varixinal Plus 60 tbl

Varixinal Plus 60 tbl

Varixinal plus.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (26)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre systém thirty bees

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop