Erecept objednávka Lekáreň Tabletka

Kategórie

Navštívené produkty

Naše predajne

Naše predajne

Tabletka gyógyszertár, Hlboká 10, Komárno

Výrobcovia / značky

GS Lipicor 450  

GS Lipicor 450 UKONČENÁ VÝROBA - nedodáva sa!

UKONČENÁ VÝROBA - nedodáva sa!

GS Lipicor - účinná ochrana srdca a ciev

Viac detailov

8,15 € s DPH

6,79 € bez DPH

GS Lipicor - účinná ochrana srdca a ciev

Čo je GS Lipicor?

GS Lipicor obsahuje špeciálnu látku Sitopur® – exkluzívnu kombináciu rastlinných sterolov, ktoré znižujú vstrebávanie cholesterolu z potravy. GS Lipicor tak účinne pomáha udržiavať zdravé srdce a cievy, čím významne prispieva k znižovaniu rizika vzniku srdcovo - cievnych ochorení. Veľmi dôležitý je fakt, že Sitopur®, obsiahnutý v GS Lipicore, je naozaj bezpečný, bez nežiaducich vedľajších účinkov.

Cholesterol a organizmus

Cholesterol je nevyhnutnou súčasťou každej bunky ľudského tela. Pokiaľ však je v organizme v nadbytočnom množstve, ukladá sa v stenách ciev, čo vedie ku vzniku závažných ochorení.

Ako pôsobí GS Lipicor?

GS Lipicor obsahuje Sitopur®, špeciálnu zmes tzv. esterov rastlinných sterolov (napr. beta-sitosterol, kampesterol, stigmasterol a ďalšie). Tieto steroly majú podobnú chemickú štruktúru ako cholesterol a v rastlinách majú aj podobnú funkciu ako cholesterol u človeka a ostatných živočíchov. Rastlinné steroly blokujú v črevnej stene aktívne mechanizmy vstrebávania cholesterolu z potravy do krvi. Forma esterov zvyšuje rozpustnosť rastlinných sterolov v tukoch, a tak podporuje ich účinok. GS Lipicor, užívaný ako súčasť zdravého životného štýlu s diétou s nízkym obsahom živočíšnych tukov a cholesterolu, účinne prispieva k udržaniu normálnych hladín cholesterolu.

Cholesterol (modro) je spolu s tukmi v črevách rozmelnený do tzv. micel. V bunkách črevnej steny prebieha aktívny prenos do krvného obehu.

Molekuly rastlinných sterolov (Sitopur® červeno) obsadia prenášač pre cholesterol. Tým je obmedzené vstrebávanie cholesterolu. Sám sa nevstrebáva, ale je vylúčený späť do čreva.

Účinnosť potvrdzuje americký Úrad pre potraviny a liečivá (FDA) USA

Odporúčanie FDA* uvádza, že minimálne 1300 mg esterov sterolov v celkovej dennej dávke spoločne so zdravou stravou môže znižovať koronárne ochorenie srdca a ciev. Také množstvo rastlinných sterolov obsahuje napríklad 2 dcl olivového oleja, pol kilogramu arašidov alebo 10 kg mrkvy. GS Lipicor obsahuje odporúčanú dávku v troch kapsulách.

Sitopur®obsahuje estery rastlinných sterolov v dávke (3 kapsule denne), v ktorej bolo klinicky preukázané, že priaznivo ovplyvňuje hladinu cholesterolu v krvi.

Ako užívať GS Lipicor?

Užívajte 1 – 3 kapsule denne spolu s jedlom alebo po jedle. Zapite dostatočným množstvom tekutiny. Prípravok je bezpečný a vhodný pre dlhodobé užívanie.
Dôležité upozornenie: GS Lipicor je prípravok navrhnutý pre tých, ktorí chcú znížiť hladinu cholesterolu v krvi.

Zloženie 1 kapsule: Sitopur® – zmes esterov rastlinných sterolov 450 mg.

Prípravok nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy.

Napíšte svoj názor

GS Lipicor 450 UKONČENÁ VÝROBA - nedodáva sa!

GS Lipicor 450 UKONČENÁ VÝROBA - nedodáva sa!

UKONČENÁ VÝROBA - nedodáva sa!

GS Lipicor - účinná ochrana srdca a ciev

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (28)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre systém thirty bees

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop