Erecept objednávka Lekáreň Tabletka

Kategórie

Navštívené produkty

Naše predajne

Naše predajne

Tabletka gyógyszertár, Hlboká 10, Komárno

Výrobcovia / značky

Pro Ginkgo 30+30 cps  

Pro Ginkgo 30+30 cps

Zlepšuje krvný obeh v tele. Proti pocitu studených rúk a nôh. Podporuje obehový systém. Pamäť a sústredenie. Podporuje mozgovú činnosť.

Viac detailov

22,20 € s DPH

20,18 € bez DPH

Život bez nepríjemného pocitu studených rúk a nôh Prečo užívať Pro Ginkgo? Zlepšuje krvný obeh v tele. Proti pocitu studených rúk a nôh. Podporuje obehový systém. Pamäť a sústredenie. Podporuje mozgovú činnosť. Moderný spôsob života je príčinou nežiaducich zmien vedúcich k zhoršeniu prekrvenia tkanív. Pípravok Pro Ginkgo rozširuje kapiláry, znižuje nadmernú priliehavosť krvných doštičiek a v mozgovom tkanive neutralizuje škodlivé voľné radikály.

Kombinácie účinných látok Pro Ginkgo je podľa posledných vedeckých štúdií veľmi vhodné najmä z hľadiska vstrebateľnosti a využiteľnosti účinku aktívnych látok pre ľudský organizmus. HODNOTNÉ ÚČINNÉ LÁTKY Ginkgo biloba extr. 24/6- štandardizovaný extrakt z listov stromov Ginkga dvojlaločného zlepšuje krvný obeh, hlavne v okrajových častiach tela, odstraňuje syndróm tzv.studených rúk a nôh, podporuje prekrvenie mozgu. Ginkgo biloba má tiež silné antioxidačné účinky. Horčík- je nevyhnutný pre pravidelnú činnosť srdca a obehového systému, pre správnu funkciu nervov a svalov, zvyšuje odolnosť organizmu a posiluje imunitu.

KEDY UŽÍVAŤ PRO GINKGO? - Alzheimerova choroba-môže spomaliť priebeh - pri depresiách a úzkostných stavoch - pri zhoršovaní pamäte, pri pocite chladných končatín - pri kŕčoch v lýtkach a poruchách prekrvenia - pri bolestiach hlavy, hučaní v ušiach a pri zhoršovaní sluchu Zloženie: Ginkgo biloba extr. 24/6 (60 mg), Uhličitan hořečnatý (50 mg), Mikrokrystalická celulóza 101 (398,9 mg), Stearan Mg (10 mg)

Dávkovanie: 1 tbl. denně. Vždy dostatečně zapít vodou. Upozornenie: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen dětem, těhotným a kojícím ženám. Skladujte v suchu a temnotě při teplotě do 25°C. Ukládejte mimo dosah dětív

Napíšte svoj názor

Pro Ginkgo 30+30 cps

Pro Ginkgo 30+30 cps

Zlepšuje krvný obeh v tele. Proti pocitu studených rúk a nôh. Podporuje obehový systém. Pamäť a sústredenie. Podporuje mozgovú činnosť.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre systém thirty bees

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop