Erecept objednávka Lekáreň Tabletka

Kategórie

Navštívené produkty

Naše predajne

Naše predajne

Tabletka gyógyszertár, Hlboká 10, Komárno

Výrobcovia / značky

B17 APRICARC s marhuľovým olejom vitamín

s účinnou látkou Laetril

100 % prírodný prípravok s vitamínom B17 a betaglukánom

Viac detailov

13,60 € s DPH

11,33 € bez DPH

s účinnou látkou Laetril

100 % prírodný prípravok s vitamínom B17 a betaglukánom

Základnou zložkou B17 APRICARC sú mleté sušené marhuľové jadrá obsahujúce účinnú látku vitamín B17 (nazýva sa tiež laetril alebo amygdalín), ktorú objavil v roku 1950 chemik z USA Ernest Krebs a ktorá v súčasnosti zaujíma onkológov na celom svete. Ďalšími zložkami B17 APRICARC sú hliva ustricovitá a REISHI – liečivé huby s účinnou látkou betaglukán, ktorá pôsobí na regeneráciu buniek – ich rýchlejším rozmnožovaním – a posilnenie imunity. Vysoký obsah hubovej vlákniny stimuluje peristaltiku čriev.

B17 APRICARC obsahuje okrem zdroja vitamínu B17 – marhuľových jadier a marhuľového oleja, tiež huby, hlivu ustricovitú a REISHI, a plody rakytníka rešetliakovitého, ktoré pomáhajú zvyšovať prirodzenú imunitu a obranyschopnosť organizmu. Hliva ustricovitá priaznivo ovplyvňuje hladinu cukru a tuku v krvi a hladinu krvného tlaku. Rakytník blahodarne pôsobí na pružnosť a priechodnosť ciev a zrážanlivosť krvi.

Základnou zložkou B17 APRICARC sú marhuľové jadrá obsahujúce prirodzene účinnú látku vitamín B17 (tiež sa nazýva laetril alebo amygdalin).

Ďalšou zložkou B17 APRICARC je hliva ustricovitá a reishi – liečivé huby s účinnou látkou betaglukány, ktoré pôsobia na regeneráciu buniek – ich rýchlejšie rozmnožovanie a posilnenie imunity. Vysoký obsah hubovej vlákniny priaznivo pôsobí na peristaltiku čriev. Rakytník rešetliakovitý priaznivo pôsobí na pružnosť a priechodnosť ciev a zrážanlivosť krvi, udržuje pružnosť a vitalitu pokožky. Spojením týchto účinných látok sa k Vám dostáva komplexný doplnok stravy vhodný pre posilnenie imunity, upevnenie zdravia, vitality a sviežosti.

B17 APRICARC PRIAZNIVO PÔSOBÍ

  • MARHUĽOVÉ JADRÁ - zdroj vitamínu B17
  • HLIVA USTRICOVITÁ - pomáha posilňovať imunitu
  • RAKYTNÍK REŠETLIAKOVÝ - pomáha pri tráviacich ťažkostiach
  • REISHI - pomáha pri únave a úprave krvného tlaku

Účinné látky:

  • VITAMÍN B17 – LAETRIL obsiahnutý v marhuľových jadrách
  • BETAGLUKÁN obsiahnutý v hlive ustricovitej a REISHI

 

Zloženie:

1 želatínová kapsula obsahuje 400 mg zmesi B17 APRICARC (prášok marhuľového jadra, prášok sušeného plodu rakytníka rešetliakovitého (Hippophae rhamnoides), prášok lyofilizovaného REISHI (Ganoderma lucidum), prášok hlivy ustricovitej (Pleurotus ostreatus) a oleje z marhuľových jadier bez prímesí.

Odporúčané dávkovanie:

1-2 kapsuly 2 x denne pred jedlom počas 1 až 3 mesiacov. Kapsuly sa prehĺtajú celé a zapíjajú sa vodou alebo sa rozdelia a obsah sa nasype do jedla alebo do vody.

Upozornenie: 

  • Výživový doplnok.
  • Nie je vhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. 
  • Ukladajte mimo dosahu malých detí. 
  • Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. 
  • Nesmie sa užívať ako náhrada rozmanitej stravy. 
  • Uchovávajte v suchu do 25 °C. 
  • Kapsulu spotrebujte ihneď po vybraní z blistra.

Hmotnosť:

50+10 kapsúl: 29,7 g ±5%

150+30 kapsúl: 89,1 g ±5%

 

Notifikované MZ ČR č. j. 30447/2009/OVZ

Notifikované ÚVZ SR č. j. OHVBPKV/5249/2009/Ht.

Pomáha pri chorobách:

  • Cukrovka - Cukrovka (úplavica cukrová, diabetes mellitus) je metabolické ochorenie prejavujúce sa zvýšenou hladinou cukru (glukózy) v krvi. Ide vlastne o súbor príznakov – syndróm, ktorý sa rozvíja na základe nedostatočného pôsobenia inzulínu. Základným spoločným rysom je hyperglykémia – zvýšená hladina cukru v krvi.
  • Diabetes - Diabetes mellitus (cukrovka, úplavica cukrová) je metabolické ochorenie prejavujúce sa zvýšenou hladinou cukru (glukózy) v krvi. Ide vlastne o súbor príznakov – syndróm, ktorý sa rozvíja na základe nedostatočného pôsobenia inzulínu. Základným spoločným rysom je hyperglykémia – zvýšená hladina cukru v krvi.
  • Imunita - Imunita znamená schopnosť tela brániť sa proti cudzím votrelcom pochádzajúcim z vonkajšieho a vnútorného prostredia organizmu, t. j. napríklad baktériám, vírusom alebo nádorovo zmeneným bunkám. Vrodená, čiže nešpecifická imunita je prvá línia obrany proti infekcii.
  • Cievy - Cievy sú trubice rozvádzajúce v tele tekutiny (krv, lymfu). Krvné cievy rozvádzajú krv.
  • Krvný tlak - Krvný tlak je tlak, ktorým pôsobí krv na stenu cievy, ktorou preteká. Tento tlak je rôzny v rôznych častiach krvného riečišťa. Tlakom krvi bežne myslíme arteriálny (tepnový) krvný tlak, t. j. tlak krvi vo veľkých tepnách.
  • Zrážanlivosť krvi - Krv je telesná tekutina, zásobujúca kyslíkom a živinami všetky bunky tela. Okrem toho má aj reparačné funkcie – zaceľuje otvorené rany a pomáha opraviť poškodenie tkanív.

 

 

Viac info tu...

Napíšte svoj názor

B17 APRICARC s marhuľovým olejom vitamín

B17 APRICARC s marhuľovým olejom vitamín

s účinnou látkou Laetril

100 % prírodný prípravok s vitamínom B17 a betaglukánom

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre systém thirty bees

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop