Erecept objednávka Lekáreň Tabletka

Kategórie

Navštívené produkty

Naše predajne

Naše predajne

Tabletka gyógyszertár, Hlboká 10, Komárno

Výrobcovia / značky

HERICIUM ERINACEUS S RAKYT. OLEJ cps. 30+30ZDARMA

ŽALÚDOK – HRUBÉ ČREVO

100% prírodný prípravok bez prímesí s vysokým obsahom vlákniny, vhodný aj pre bezlepkovú dietu.

Viac detailov

12,40 € s DPH

11,27 € bez DPH

ŽALÚDOK – HRUBÉ ČREVO

100% prírodný prípravok bez prímesí s vysokým obsahom vlákniny, vhodný aj pre bezlepkovú dietu.

Hericium erinaceus (Korálovec ježatý) – táto huba patrí medzi kulinárske lahôdky Orientu. V Číne je známa len od minulého storočia a u nás sa vyskytuje veľmi vzácne. V čínskej medicíne sa používajú na podporu imunitného systému, tiež sa tam dosiahli dobré výsledky pri žalúdočných a dvanástníkových vredoch, zápaloch žalúdočnej sliznice, žalúdka, pažeráka a hrubého čreva. Používa sa aj pri nervovej slabosti (obsahuje látku erinacín).

Hericium erinaceus (Korálovec ježatý) – táto huba patrí medzi kulinárske lahôdky Orientu. V Číne je známa len od minulého storočia a u nás sa vyskytuje veľmi vzácne. Umelé pestovanie je náročné a v západnej Európe s ním začali len v poslednom desaťročí. V obchodoch je u nás zatiaľ nedostupná, a preto ju potenciálni zákazníci nepoznajú. Plody koralovca ježatého sú bielej až žltej farby, majú vysoký obsah draslíka, fosforu a nízky obsah sodíka. Zvláštnu chuť a vôňu pripomínajúcu kokos tvorí 32 aromaticých látok. Korálovec ježatý obsahuje všetky aminokyseliny dôležité pre ľudský organizmus. Dužina je bohatá na polysacharidy a polypeptidy, ktoré sa v čínskej medicíne používajú na podporu imunitného systému, tiež sa tam dosiahli dobré výsledky pri žalúdočných a dvanástníkových vredoch, zápaloch žalúdočnej sliznice, žalúdka, pažeráka a hrubého čreva. Má priaznivý účinok na trávenie. Používa sa pri celkovej vyčerpanosti organizmu, nervovej slabosti (obsahuje látku erinacín) a na potlačenie zápalu.

KORÁLOVEC JEŽATÝ pomáha:

  • posilňovať ochranný systém
  • posilňovať nervový systém
  • proti únave a stresu
  • priaznivo pôsobiť na činnosť žalúdka, žalúdočnej sliznice, pažeráka a hrubého čreva

Rakytník rešetliakovitý – Hippophae rhamnoides – je liečivá rastlina známa ľuďom takmer 2 500 rokov. Plody rakytníka rešetliakovitého sa používali pri zaživacích problémoch už v starom Grécku. Svoje meno získala podľa historických záznamov v dobách Alexandra Macedónskeho, keď vojaci pre seba a svoje kone využívali rakytník na obnovu síl. Kone získali vďaka obsahu rakytníkového oleja lesklú srsť, podľa toho teda „hippos“ – kôn, „phaes“ – lesk.

Rakytníkový olej – je tmavooranžovej farby a získava sa z rakytníka rešetliakovitého pre tento produkt progresívnou metódou – vákuovou destiláciou a je tak stopercentný bez ostatných olejových prímesí so zachovaním všetkých biologicky aktívnych látok. Rakytníkový olej obsahuje 90% nenasýtených mastných kyselín dôležitých pre ľudský organizmus. Rakytníkový olej obsahuje vitamíny zo skupiny A,C,E,K,B1,B2,B6,P, kyselinu listovú, organické kyseliny, triesloviny a minerálne soli. Získava sa z bobúľ rakytníka rešetliakovitého a okrem 80 živín (vitamínov, minerálov, aminokyselín, flavonoidov, sterolov) obsahuje esenciálne mastné kyseliny omega-3, 6 a 9. Je zdrojom vzácnej omega-7 mastnej kyseliny, ktorá sa v prírode vyskytuje len zriedka, v rakytníkovom oleji sa jej nachádza až 40%. Táto látka je antioxidant, ktorý chráni bunky pred poškodením voľnými radikálmi, tiež priaznivo ovplyvňuje stav pokožky.

Rakytníkový olej pomáha chrániť organizmus pred voľnými radikálmi a udržiavať správnu hladinu cholesterolu, priaznivo pôsobí na pružnosť a priechodnosť ciev a zrážanlivosť krvi. Napomáha správnej funkcii žalúdka, zažívacieho a močového ústrojenstva, pomáha pri kožných ochoreniach (ekzémy, alergie, akné), regeneruje tkanivo pri omrzlinách a popáleninách. Čiastočne zlepšuje aj stav kĺbov pri reumatizme, zabraňuje i vypadávaniu vlasov.

RAKYTNÍKOVÝ OLEJ pomáha:

  • správnej funkcii žalúdka, zažívacieho a močového ústrojenstva
  • priaznivo pôsobiť na pružnosť a priechodnosť ciev a zrážanlivosť krvi
  • chrániť organizmus pred voľnými radikálmi
  • udržovať správnu hladinu cholesterolu
  • udržovať vitalitu a pružnosť pokožky

 

Zloženie:

1 želatínová kapsula obsahuje 200 mg zmesi 100% prášku lyofilizovaného koralovca ježatého (Hericium erinaceus) a 100% rakytníkového oleja bez prímesí.

Odporúčané dávkovanie:

1 kapsula 2x denne pred jedlom počas 1-3 mesiacov. Kapsula sa prehltne celá a zapije vodou alebo sa rozdelí a obsah sa nasype do jedla alebo do vody.

Upozornenie: 

  • Výživový doplnok
  • Nie je vhodné pre deti do 3 rokov. 
  • Ukladajte mimo dosahu malých detí. 
  • Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť.
  • Nesmie sa používať ako náhrada rozmanitej stravy. 
  • Uchovávajte v suchu do 25 °C.
  • Kapsulu spotrebujte ihneď po vybraní z blistra.

Pomáha pri chorobách:

  • Hrubé črevo - Hrubé črevo je úsek tráviacej trubice, kde probieha konečné zahusťovanie potravy z tela. Tvorí ho slepé črevo s červovitým príveskom (apendixom), tračník a konečník.
  • Tráviace ústrojenstvo - Tráviace ústrojenstvo je sústava orgánov, ktoré sa podieľajú na príjme potravín, ich spracovaní a vylúčení. Aby mohla byť potrava v tele využitá, musí sa najprv prehltnúť, rozštiepiť, vstrebať potrebné živiny a nestráviteľný podiel sa musí vylúčiť. Jednotlivé časti tráviaceho ústrojenstva – dutina ústna, pažerák, žalúdok, črevo a priradené orgány – pečeň a slinivka brušná, sú špecializované vždy na určitú činnosť a tiež na rozklad určitej časti potravy.
  • Zažívanie - Zdravé zažívanie je jednou z funkcií ľudského organizmu, ktorú si bežne ani neuvedomujeme. Tráviace ústrojenstvo je nevyhnutné pre výživu nášho tela, ale zároveň pomáha vylučovať z tela splodiny látkovej premeny. Porucha zažívania spočíva v poruche procesu prijímania a spracovávania potravy.
  • Žalúdok - Žalúdok je vakovitý, dutý orgán, ktorého funkciou je spracovanie, zmiešanie a premiešanie potravy pred jej presunom do čreva; mechanický a chemický rozklad natrávenej potravy. Nachádza sa v hornej časti dutiny brušnej, pod pečeňou a bránicou, je čiastočne krytý ľavým rebrovým oblúkom.
  • Zloženie

    1 želatínová kapsula obsahuje 200 mg zmesi 100% prášku lyofilizovaného koralovca ježatého (Hericium erinaceus)  a 100% rakytníkového oleja bez prímesí.

    • výživový doplnok
    • nie je vhodný pre deti do 3 rokov
    • ukladajte mimo dosahu malých detí
    • ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť
    • nesmie sa užívať ako náhrada rozmanitej stravy
    • uchovávajte v suchu do 25 °C
    • kapsulu spotrebujte ihneď po vybraní z blistra
  • Nutričné hodnoty (g/100g)

    Sušina 93,8
    Popol 6,3
    Tuk 20,5
    Bielkoviny 14,6
    Vláknina 24,1
    Sacharidy 52,4
    Energetická hodnota (kJ/kcal/100g)     1897,5/451,8
    Gliadin (mg/100g sušiny)

               < 1,2

     

Napíšte svoj názor

HERICIUM ERINACEUS S RAKYT. OLEJ cps. 30+30ZDARMA

HERICIUM ERINACEUS S RAKYT. OLEJ cps. 30+30ZDARMA

ŽALÚDOK – HRUBÉ ČREVO

100% prírodný prípravok bez prímesí s vysokým obsahom vlákniny, vhodný aj pre bezlepkovú dietu.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre systém thirty bees

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop