Erecept objednávka Lekáreň Tabletka

Kategórie

Navštívené produkty

Naše predajne

Naše predajne

Tabletka gyógyszertár, Hlboká 10, Komárno

Výrobcovia / značky

Dr.Theiss SCHWEDEN BITTER - Švédske kvapky  

Dr.Theiss SCHWEDEN BITTER - Švédske kvapky

Mierne žalúdočné ťažkosti, porucha činnosti čriev, zápche.

Viac detailov

5,90 € s DPH

4,92 € bez DPH


Kvapky s liehovými výluhmi 25 liečivých rastlín, ktoré sa vnútorne používajú ako pomocný liek pri miernych žalúdočných ťažkostiach, poruchách trávenia, na podporu chuti do jedla a činnosti čriev a pri zápche. Na vonkajšie použitie sú vhodné pri reumatických bolestiach kĺbov, bolestiach šliach a svalov pri preťažení alebo zápaloch a pri bodnutí hmyzom.

Znášanlivosť lieku je obvykle dobrá. Vo výnimočných prípadoch sa môžu vyskytnúť žalúdočné alebo črevné kŕče. Pri prípadnom výskyte akýchkoľvek nezvyčajných reakcií sa poraďte s lekárom.

Liek sa nesmie používať vnútorne ani z vonka pri precitlivenosti na niektroú jeho zložku. Vnútorne sa nesmie užívať v tehotenstve a pri dojčení. Liek sa nesmie podávať deťom a mladistvým do 18 rokov. Liek sa nesmie vnútorne užívať pri hnačke, pri poruche pečeňových funkcií, pri žalúdkových a dvanástorníkových vredoch, pri nepriechodnosti čriev, pri epilepsii a poruchách mozgových funkcií.

Pri chronickom užívaní a predávkovaní je prostredníctvom nedostatku draslíka (kália) zosilnené pôsobenie srdcových glykozidov a antiarytmík. Straty draslíka sa pri chronickom užívaní Dr. Theiss Schwedenbitter - kvapiek zvyšujú pri súčasnom užívaní diuretík, hormónov kôry nadobličiek a koreňa sladkého drievka. Taktiež alkohol prítomný v kvapkách môže zvýšiť alebo znížiť účinok iných liekov. Poraďte sa preto vopred s lekárom.


100 g roztoku obsahuje: Liečivá: Extraktum herbae ex: Aloe capensis (aloa kapská) 1000 mg, rhei radix (rebarborový koreň) 900 mg, myrrha (myrha) 650 mg, zedoariae radix (cicvárový koreň) 450 mg, dictami albi radix (tremdavový koreň) 350 mg, gentinae radix (horcový koreň) 350 mg, angelicae radix (angelikový koreň) 350 mg, carlinae radix (krasovlasový koreň) 200 mg, camphora (gáfor) 100 mg, tormentillae radix (nátržníkový koreň) 100 mg, castoreum (bobrovina) 100 mg, laricis fungus (choroš modrínový) 250 mg, macis (muškátový kvet) 100 mg, sennae folium (sennový list) 100 mg, myristiacae semen (muškátové semeno) 1750 mg, croci stigma (šafrán) 100 mg, calami radix (puškovrcový koreň) 900 mg, anisi etheroleum (anízová silica) 42 mg, aurantii amari etheroleum (silica horkého oplodia pomaranča) 10 mg, Theriak sine opio (teriak bez opia) 900 mg: angelicae radix (angelikový koreň) 300 mg, cimicifuagae radix ( ploštičnikový koreň) 200 mg, valerianae radix (valeriánový koreň) 100 mg, cinnamomi cortex (škoricová kôra) 100 mg, zedoriae radix (cicvárový koreň) 100 mg, cardamoni fructus (kardamonový plod) 50 mg, myrrha (myrha) 50 mg. Pomocné látky: Ethanol 96% (V/V (etanol 96% V/V), aqua purificata (čistená voda), glycerolum (glycerín), saccharinum natricum dihydricum (dihydrát sodnej soli sacharínu).



Vnútorné použitie:
Ak lekár neodporúča inak, užívajú dospelí 3 - 4x denne s odstupom 5 hodín 1 čajovú lyžičku v šálke bylinkového čaju. Čaj sa pije pomaly. Liek sa má užívať najviac 14 dní. Potom odporúčame najmenej na 10 dní užívanie prerušiť.


Pri bolesti kĺbov, svalov a šliach, alebo pri bodnutí hmyzom buď jednorazovo alebo podľa potreby 3 - 4x denne potrieť bolestivé miesto namočeným tampónom a nechať zaschnúť.


Bez porady s lekárom sa liek užíva najviac 5 dní. Ak sa príznaky ochorenia do tohto času nezlepšia alebo sa zhoršujúm je potrebné poradiť sa o ďalšom užívaní s lekárom. Prípravok obsahuje 36% alkoholu. Vzhľadom na to môže užívanie lieku ovplyvniť schopnosť viesť motorové vozidlá a obsluhovať stroje. Pri predávkovaní, alebo pri náhodnom užití prípravku dieťaťom a mladistvým do 18 rokov je potrebné poradiť sa s lekárom (riziko opilosti). Nadmerné užitie lieku vyvoláva laxatívny účinok.

Napíšte svoj názor

Dr.Theiss SCHWEDEN BITTER - Švédske kvapky

Dr.Theiss SCHWEDEN BITTER - Švédske kvapky

Mierne žalúdočné ťažkosti, porucha činnosti čriev, zápche.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre systém thirty bees

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop