Erecept objednávka Lekáreň Tabletka

Kategórie

Navštívené produkty

Naše predajne

Naše predajne

Tabletka gyógyszertár, Hlboká 10, Komárno

Výrobcovia / značky

Soľný inhalátor Salitair  

Soľný inhalátor Salitair

Salitair je osobná pomôcka uľahčujúca dýchanie, vykašliavanie, pomáha zbavovať sa hlienu a zlepšuje fyzickú kondíciu. Je navrhnutá tak, aby poskytovala vysoký komfort, ľahké čistenie a jenoduchú výmenu soľnej náplne.
Základný balík obsahuje iba soľnú fajku Salitair, bez náplne. Soľná náplň do inhalátora

Viac detailov

19,25 € s DPH

16,04 € bez DPH

Salitair je osobná pomôcka uľahčujúca dýchanie, vykašliavanie, pomáha zbavovať sa hlienu a zlepšuje fyzickú kondíciu. Je navrhnutá tak, aby poskytovala vysoký komfort, ľahké čistenie a jenoduchú výmenu soľnej náplne.  Základný balík obsahuje iba soľnú fajku Salitair. Soľná náplň je určená na 3 až 4 výmeny. Aktívnou zložkou soľnej fajky je jedinečná kryštalická soľ zo soľných baní vo Wieliczke. V týchto soľných baniach sa liečia pacienti s chorobami dýchacích ciest ako sú astma, dýchacie alergie, opakované infekty dýchacích ciest. Soľné mikročastice prechádzajúce dýchacím systémom očisťujú dýchacie cesty, prenikajú do ich najhlbších miest, uvoľnujú hlieny, vďaka čomu sa uľahčuje dýchanie a vykašliavanie hlienov. Soľná fajka je ideálnou náhradou prímorských a jaskynných pobytov a účinne dopĺňa farmaceutickú liečbu.

Poskytuje účinnú pomoc pri nasledovných ťažkostiach: Astma, Alergie, Senná nádcha, Nádcha, CHOCHP, Dýchavičnosť, Bronchitída, Čierny kašeľ, Chrápanie, Prechladnutie, Fajčiarsky kašeľ .

Vhodný pre deti, aj tehotné ženy, bez vedľajších účinkov.

Zdravotnícka pomôcka je registrovaná Štátnym ústavom pre kontolu liečiv a zdravotnej starostlivosti MHRA vo Veľkej Británii, zaradená do triedy I (inhalačný prístroj). Spĺňa podmienky zdravotníckej pomôcky podľa Európskej smernice o zdravotníckych pomôckach 92/43/EHS.

Príbalová informácia


DOMÁCA SOĽNÁ TERAPIA
Benefity soľnej terapie boli prvýkrát zdokumentované v Poľsku v 19. storočí. Pozitívnemu vplyvu soľnej terapie na dýchacie ťažkosti sa dostáva čoraz viac uznania vďaka ľuďom, ktorým liečebný pobyt v soľnej bani pomohol zmierniť ich symptómy.
ČO JE SALITAIR?
Salitair je príručná inhalačná pomôcka naplnená kryštálmi kamennej soli z Európskych soľných baní. Zariadenie bolo navrhnuté k využitiu liečivej mikroklímy soľných baní v domácnosti. Salitair sa skladá z niekoľkých častí (viď obr. 2). Ústna časť a horný filter sú upevnené bajonetovým spojom k nádržke a odpájajú sa v prípade čistenia, alebo výmeny kryštálov kamennej soli.
AKO SALITAIR FUNGUJE?
Počas inhalovania prúdiaci vzduch zachytáva drobné kryštáliky soli, ktoré putujú do dýchacieho systému. Prúdenie vzduchu spôsobuje, že pri inhalácii sú drobné mikročastice soli obohatené  vlhkosťou okolitého ovzdušia, čím sa vytvára mikroklíma podobná soľným baniam, ktorá očisťuje celý dýchací systém.

NÁVOD NA POUŽITIE
Salitair je pred prvým použitím prázdny. Pred použitím prepláchnite inhalačnú pomôcku horúcou vodou a nechajte dôkladne vysušiť. Naplňte ju kryštálmi soli, keď je úplne suchá. Pred plnením odpojte ústnu časť a horný filter podľa obr. 3. Nasypte do nádržky približne 60-70 gramov kamennej kryštálovej soli, t.j. asi 1/3 obsahu originálnej flašky. Po spojení jednotlivých častí do celku je inhalačná pomôcka pripravená k použitiu. Počas doby, kedy ju nepoužívate, nasaďte ochranný uzáver na koniec ústnej časti (viď. obr. 1).
POUŽITIE
Dýchajte normálnou intenzitou, Vložte ústnu časť medzi pery, vdychujte pomaly cez ústa a vydychujte nosom. Nevydychujte ústami späť do inhalátora! Na začiatku očisťovacieho procesu sa môže objaviť kašeľ, alebo kýchanie. Používajte 15-25 minút denne. Pre dosiahnutie najlepšieho účinku používajte Salitair denne počas celého roka.
VÝMENA SOĽNEJ NÁPLNE
Odporúča sa vymieňať kryštály raz za mesiac. Pred výmenou odpojte ústnu časť a horný filter od nádržky podľa obrázku 3. Pri odpájaní a skladaní netočte viac, ako je uhol zobrazený na obrázku 3, aby ste nepoškodili bajonetový spoj. Vysypte použité kryštály soli. Opätovne naplňte nádržku novými kryštálmi s hmotnosťou spolu 60-70 gramov. Nasaďte horný filter pred tým, než pripojíte ústnu časť. Po zložení je Salitair pripravený k použitiu.
ČISTENIE POČAS DOBY S PLNOU NÁDRŽKOU
Používajte iba jemne vlhčenú utierku. Voda sa nesmie dostať do nádrže so soľnou náplňou.
ČISTENIE PRED NAPLNENÍM
Po vyprázdnení nádržky, opláchnite pod tečúcou horúcou vodou. Nepoužívajte čistiace prostriedky. Neumývajte v umývačke riadu. Pred naplnením nádržky novými kryštálmi soli musí byť inhalačná pomôcka úplne suchá.

Skladovanie
Salitair skladujte na suchom a chladnom mieste. Neskladujte na svetlých a aromatických miestach.

Upozornenie:
Pred použitím si prečítajte návod na použitie
Pre použitie jednou osobou
Drobné častice neprehĺtať!
Počas inhalácie nezakrývajte spodnú časť inhalátora
Nenahrádzajte a nevynechávajte liečbu ošetrujúcim lekárom! V prípade potreby konzultujte použitie s lekárom! Výrobok používajte výhradne na účely uvedené v návode na použitie!

Vyrába: Medi-Direct International, Ltd., Unit 24, Wilfor Industrial Estate, Ruddington Lane, Nottingham, NG11 7EP, Veľká Británia

Napíšte svoj názor

Soľný inhalátor Salitair

Soľný inhalátor Salitair

Salitair je osobná pomôcka uľahčujúca dýchanie, vykašliavanie, pomáha zbavovať sa hlienu a zlepšuje fyzickú kondíciu. Je navrhnutá tak, aby poskytovala vysoký komfort, ľahké čistenie a jenoduchú výmenu soľnej náplne.
Základný balík obsahuje iba soľnú fajku Salitair, bez náplne. Soľná náplň do inhalátora

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (11)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre systém thirty bees

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop