Erecept objednávka Lekáreň Tabletka

Kategórie

Navštívené produkty

Naše predajne

Naše predajne

Tabletka gyógyszertár, Hlboká 10, Komárno

Výrobcovia / značky

Certifikovaná maska FFP2 EN149: 2001 + A1: 2009

T13964

Originálny respirátor FFP2 legálne certifikovaný ako osobný ochranný výstroj (OOP triedy III). Na ochranu dýchacích ciest pred prachom, baktériami a vírusmi.

Viac detailov

0,40 € s DPH

0,33 € bez DPH

Certifikovaná maska FFP2 EN149: 2001 + A1: 2009  CERTIFIKÁT TU NA KARTE "NA STIAHNUTIE"

Ergonomický tvar pre pohodlné a bezpečné nosenie.
Ergonomický tvar filtračnej polomasky FFP2 so zaoblenými hranami poskytuje ľahkú, pohodlnú a efektívnu ochranu pred prachom, baktériami a vírusmi.
Bez obsahu škodlivých látok.
Neobsahuje latex, silikón ani PVC. Na gumičkách. Vyrobené v technológii ultrazvukového lepenia, bez použitia lepidla, takže je bez zápachu.
Ochranná maska s certifikátom.
Maskové certifikáty zaručujú individuálnu ochranu KN95 - spoľahlivá a účinná ochrana proti prachu, dymu, baktériám a vírusom. Trieda ochrany KN95 podľa EN 149: 2001 + A1: 2009
Filtračná polomaska FFP2 NR na ochranu dýchacieho systému pred časticami spĺňa požiadavky harmonizovanej normy EN 149: 2001 + 41: 2009, ktorá sa používala na preukázanie súladu s príslušnými požiadavkami harmonizačných právnych predpisov EÚ, t. j. Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2076/425 o individuálna ochrana.
Filtrácia v súlade s normami.
Účinnosť filtrácie> = 95% v súlade s normou EN149: 2001 + A1: 2009 CE 1463.
Spoľahlivé označenie zhody Europénne Osobné ochranné prostriedky - kategória III podľa nar. 2016/245.
Certifikácia:
CCQS Certification Services Limited, Írsko certifikované notifikovaným orgánom oprávneným certifikovať osobné ochranné prostriedky.
Tri vrstvy ochrany.
Unikátny respirátor triedy FFP2 certifikovaný ako osobné ochranné prostriedky má 3 vrstvy:
-1) Vrchný náter s antistatickými vlastnosťami odpudzujúcimi nečistoty. Netkaný polypropylén 60 g / m2.
-2) Stredná - vyfukovaná vrstva. Vrstva zachytáva takmer 95% častíc zo vzduchu s veľkosťou až 0,6 µm. To znamená, že maska chráni dýchacie cesty pred prachom, dymom, časticami aerosólu a znižuje riziko nákazy vírusom. Tkanina je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov s veľmi hustou väzbou, ktorá je nepriepustná pre prach a vodné pary. Zachytáva takmer 95% znečisťujúcich látok zo vzduchu a zaisťuje tak vysokú úroveň bezpečnosti. Zaručuje vysokú ochranu dýchacích ciest pred prachom suspendovaným vo vzduchu, tzv Prach 2,5 PM, ktorý je súčasťou smogu.
3) Tvárová vrstva. Vyrobená z veľmi jemného, biokompatibilného, hypoalergénneho materiálu, ktorý je tiež nepriľnavý a odpudzuje nečistoty. Odolný vnútorný povlak vyrobený z polypropylénovej netkanej textílie 30 g / m2.
Pohodlné nosenie po mnoho hodín, univerzálna veľkosť.
Certifikovaná maska FFP2 sa pohodlne nosí po mnoho hodín. Jedna veľkosť sa hodí pre väčšinu profilov hlavy. Extrémne mäkké a pohodlné pásky na zachytenie okolo uší, počas nosenia netlačia.
Nastaviteľné spevnenie okolo nosa.
3D špongiová vložka - hypoalergénna špongiová vložka, ktorá dodatočne chráni nos a utesní masku. Tvarované spevnenie okolo nosa je skryté v konštrukcii, aby bolo nosenie ešte pohodlnejšie. Bez výdychového ventilu. Celkový čas bezpečného nosenia:
8 hodín v pohodlí. Maska sa vyznačuje zníženým dychovým odporom. Je v ňom jednoduchšie vykonávať každodenné činnosti.

Napíšte svoj názor

Certifikovaná maska FFP2 EN149: 2001 + A1: 2009

Certifikovaná maska FFP2 EN149: 2001 + A1: 2009

Originálny respirátor FFP2 legálne certifikovaný ako osobný ochranný výstroj (OOP triedy III). Na ochranu dýchacích ciest pred prachom, baktériami a vírusmi.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre systém thirty bees

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop