Erecept objednávka Lekáreň Tabletka

Kategórie

Navštívené produkty

Naše predajne

Naše predajne

Tabletka gyógyszertár, Hlboká 10, Komárno

Výrobcovia / značky

RED MORINGA SPORT  

RED MORINGA SPORT

Jedinečná kombinácia pre športový výkon – Tribulus a Moringa! Zvýši efektivitu tréningu, fyzickej výdrže a podporí budovanie svalov.

Viac detailov

43,00 € s DPH

35,83 € bez DPH

Zloženie (1 kapsula):

Prášok z listov Moringa Caribbean (250 mg), extrakt z koreňa Tribulus terrestris (180 mg), želatína, farbivá: azorubín, oxid železitý, oxid titaničitý.

Obsah saponínov v Tribulus terrestris: nad 90%.

Dávkovanie:

Denná dávka pre dospelých nad 18 rokov - 2×2 kapsule (ráno a večer).

Kapsule užiť po jedle pre vyššiu biodostupnosť a vstrebateľnosť nutrientov.

Pre športovcov sa odporúča 800 mg extraktu Tribulus terrestris denne (s obsahom saponínov od 45 %). Ideálne je začať s dvojnásobnou dávkou počas prvých dvoch týždňov užívania (alebo užívať doplnok s obsahom saponínov 90 %). Dlhodobé užívanie by nemalo presiahnuť tri mesiace. Po minimálne 2-týždňovej prestávke je možné v užívaní pokračovať s rovnakým dávkovaním.

Neboli popísané žiadne vedľajšie účinky užívania.

Upozornenie:

Nevhodné pre deti do troch rokov, mladých mužov do 18 rokov a ženy. Uchovávajte na suchom mieste pri teplote do 25°C, s dobre uzatvoreným obalom. Chráňte pred vlhkom, mrazom, priamym slnečným svetlom a sálavým teplom. Uskladňujte mimo dosah detí. Odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada pestrej stravy.

Odporúčanú dennú dávku neprekračujte. Výživové doplnky nie sú náhradou vyváženej a pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Kvalita produktu:

Naše produkty sú tvorené z čistých prírodných preparátov, za ktorých kvalitu zodpovedáme my. Pestovanie Moringy karibskej prebieha na panenských plantážach sopečného ostrova St. Lucia v Karibiku, s prísne regulovaným zberom, spracovaním a uskladnením v súlade s najprísnejšími normami kladenými na daný typ materiálu, kontrolou hygieny a sterility.

Ponúkame vysoko výživné, čisté, nechemické, bezpesticídne a bezherbicídne produkty prvotriednej kvality. V našich produktoch udržiavame všetky výživové prvky, pôvodnú farbu a vôňu. Naše moringové stromy sú pestované podľa najprísnejších noriem pre organické poľnohospodárstvo a následné spracovávanie prebieha v adekvátnych zariadeniach, opäť v súlade s prísnymi medzinárodnými štandardmi. Počas sušenia, ktoré má za úlohu dostať vodu z listov čerstvej moringy, používame iba veľmi nízku teplotu do 42°C. Výsledkom je ešte výživnejšie list moringy než keby bol získaný iným spôsobom sušenia.

Obsah balenia:

Balenie obsahuje 120 kapsúl. Hmotnosť balenia je 63,48 g.

Napíšte svoj názor

RED MORINGA SPORT

RED MORINGA SPORT

Jedinečná kombinácia pre športový výkon – Tribulus a Moringa! Zvýši efektivitu tréningu, fyzickej výdrže a podporí budovanie svalov.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (2)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre systém thirty bees

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop