Erecept objednávka Lekáreň Tabletka

Kategórie

Navštívené produkty

Naše predajne

Naše predajne

Tabletka gyógyszertár, Hlboká 10, Komárno

Výrobcovia / značky

SAB SIMPLEX (sus por 1x30 ml)  

Sab Simplex sus.por.1 x 30 ml

93500

SAB SIMPLEX (sus por 1x30 ml).
AKCIA množstevný rabat EXPIRÁCIA 05/2025.

Viac detailov

4,98 € s DPH

4,53 € bez DPH

Množstevné zľavy

Množstvo zľava Ušetríte
3 0,20 € viac ako 0,60 €
5 0,30 € viac ako 1,50 €

SAB SIMPLEX perorálnu suspenziu je možné užívať pri ťažkostiach, ako sú: plynatosť, nafukovanie, pocit plnosti spôsobený hromadením plynov v tráviacom ústrojenstve, nadmerné hltanie vzduchu, ktoré sa prejavuje tlakom v nadbrušku za nedostatočného odchodu plynov. Pri týchto stavoch môžu SAB SIMPLEX užívať bez porady s lekárom dospelí, vrátane osôb starších ako 60 rokov, tehotné alebo dojčiace ženy a môže sa podávať aj deťom od 3 mesiacov. Deťom do 3 mesiacov je možné SAB SIMPLEX s doporučením lekára podávať aj pri tzv. “trojmesačných“ kolikách, ktoré sa prejavujú pravidelnými záchvatmi plaču asi pol hodiny po dojčení alebo kŕmení a môžu byť (po vylúčení organickej príčiny lekárom) prejavom poruchy trávenia.

Tieto ťažkosti sa objavujú prevažne po narodení – odtiaľto pomenovanie “trojmesačné koliky“. Jednou z príčin týchto kolík je mliečna strava, ktorá vyvoláva počas viac hodín zvýšenú tvorbu peny v tráviacom ústrojenstve a zamedzuje tak vstrebávaniu a odchodu plynov. Táto situácia môže potom viesť k bolestivému nafukovaniu. Len doporučením lekára sa môže SAB SIMPLEX užívať alebo podávať deťom pri zvýšenej plynatosti po operáciách, pri otrave saponátovými prostriedkami (pracie prášky) a k príprave na diagnostické vyšetrenie v oblasti brucha (sonografia, röntgenové vyšetrenie, endoskopia) ku zníženiu výskytu tieňov spôsobených plynom


Liek sa obvykle podáva v dávke 30-45 kvapiek každých 4-6 hodín (dávkovanie môže byť aj vyššie). Deťom od 3. týždňa do 36. mesiaca dávkujeme 15 kvapiek do každej fľašky s pitím (rep. na lyžičku pri dojčení). Deťom vo veku 3-5 rokov dávame 15-20 kvapiek každých 4-6 hodín. Deťom vo veku od 6-12 rokov dávkujeme 20-30 kvapiek každých 4-6 hodín. V prípade prvej pomoci pri otravách saponátmi podávame 5 ml (nepodávame žiadne tekutiny!!!).

Obsah fľašky pred použitím dobre pretrepte. Pri kvapkaní držte fľaštičku za spodnú časť vo zvislej polohe uzáverom nadol a prstom ľahko poklepávajte na dno. Roztok sa podáva s jedlom alebo tesne po jedle (prípadne ešte jedna dávka pred spaním). Bez porady s lekárom sa liek môže užívať alebo podávať dieťaťu najdlhšie 3 dni.



Napíšte svoj názor

Sab Simplex sus.por.1 x 30 ml

Sab Simplex sus.por.1 x 30 ml

SAB SIMPLEX (sus por 1x30 ml).
AKCIA množstevný rabat EXPIRÁCIA 05/2025.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre systém thirty bees

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop