Erecept objednávka Lekáreň Tabletka

Kategórie

Navštívené produkty

Naše predajne

Naše predajne

Tabletka gyógyszertár, Hlboká 10, Komárno

Výrobcovia / značky

TEREZIA COMPANY Ostropestrec + Reishi 60 kps

60 cps

Viac detailov

9,30 € s DPH

7,75 € bez DPH

Pestrec mariánsky (Sylibum marianum) je veľký bodliak s vykrajovanými bielymi škvrnitými listami a kvetmi jasnej fialovej farby. Bol pestovaný ako okrasná rastlina, ale už v 17. storočí ho ľudia poznali hlavne vďaka jeho pozitívnym účinkom na pečeň a jej detoxikáciu. Pestrec je kombinovaný so vzácnou hubou reishi (Ganoderm lucidum), ktorá má pozitívny vplyv na imunitu organizmu a obehovú sústavu.

Pestrec mariánsky (Sylibum marianum) je rastlina známa z doby antických doktorov. Pochádza zo subtropického pásma a u nás sa vyskytuje pomerne vzácne. V minulosti sa táto rastlina nazývala „Ostropes“ alebo „Bodliak mariánsky”. Vďaka jeho typickej vlastnosti – pestrosti – získal svoje aktuálne meno „Pestrec“. Do Európy sa dostal pravdepodobne s kláštornou liečbou a mníchmi, ktorí ho hojne využívali. Okolo 18. storočia sa začal používať aj na problémy s pečeňou. Pestrec dozrieva koncom septembra, kedy sa v jeho plodoch vytvára látka silymarín, ktorý pomáha k detoxikácii pečene a jej regenerácie. 

Huba reishi (Ganoderma lucidum) – Lesklokôrka lesklá patrí vďaka rozmanitému obsahu cenných látok pre ľudský organizmus medzi najvzácnejšie zdraviu prospešné huby. V ázijských krajinách sa využíva viac ako 4 000 rokov. Z plodníc a z podhubia reishi bolo izolovaných až 50 polysacharidov – glukánov, preto je tiež nazývaná „kráľovnou húb“. Naše reishi sa vyrába nadštandartnou technológiou výroby – lyofi lizáciou. Lyofi lizácia je proces sušenia, pri ktorom sa surovina najprv zmrazí a cestou sublimácie odstráni ľad. Ľad sa mení priamo na vodnú paru s vynechaním tekutého stavu. Touto technológiou získaný hubový prášok je 100 % prírodný produkt, veľmi ľahký s mimoriadnou mikrobiologickou čistotou, pričom sú zachované všetky vlastnosti čerstvej huby: chuť, vôňa, farba, bielkoviny, vitamíny, minerálne zložky. Produkt Reishi je vyrobený s využitím všetkých aktívnych látok celej huby. Pri výrobe nepoužívame extrakciu. Komplex všetkých látok prirodzene obsiahnutých v reishi má ďaleko vyšší účinok než jediná látka získaná extrakciou. 

Čierna baza (Sambucus nigra) je jedna z najobľúbenejších bylín ľudového liečiteľstva. Plody bazy dozrievajú v októbri a obsahujú širokú škálu aktívnych látok dôležitých pre ľudský organizmus. Čierna baza podporuje prirodzenú obranyschopnosť organizmu.

 

1 kapsula 2x denne pred jedlom po dobu 3 – 6 mesiacov. Kapsula sa prehĺta celá a zapíja vodou alebo sa rozdelí a jej obsah sa nasype do jedla alebo vody. Reishi je vhodná aj na dlhodobé užívanie.

Zloženie:

1 kapsula obsahuje 200 mg zmesi PESTREC + REISHI [prášok sušeného pestreca mariánskeho (Silybum marianum) 60 mg a extrakt pestreca mariánskeho 40 mg, prášok huby reishi (Ganoderma lucidum) 75 mg, prášok sušených plodov bazy čiernej (Sambucus nigra) 25 mg] s obsahom 31 ± 2 mg silymarínu a 16,60 mg ß-glukánov ± 0,6%.

 

Obal kapsúl:

želatína

 

Upozornenia:

 

Napíšte svoj názor

TEREZIA COMPANY Ostropestrec + Reishi 60 kps

TEREZIA COMPANY Ostropestrec + Reishi 60 kps

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre systém thirty bees

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop