Erecept objednávka Lekáreň Tabletka

Kategórie

Navštívené produkty

Naše predajne

Naše predajne

Tabletka gyógyszertár, Hlboká 10, Komárno

Výrobcovia / značky

Barny´s Hypnox Forte Plus  

Barny´s Hypnox Forte Plus

Silná kombinácia bylín a vitamínu B6, ktorá napomáha pri problémoch so zaspávaním a pomáha zlepšiť kvalitu spánku. Je vhodná na správnu činnosť nervovej sústavy.

Viac detailov

9,35 € s DPH

7,79 € bez DPH

Barny´s Hypnox® FORTE plus je rastlinný výživový doplnok zložený zo silného extraktu viacerých bylín a vitamínu B6. Je vhodný na problémy so zaspávaním, na prirodzený a zdravý spánok a pre správnu činnosť nervovej sústavy. Mechanizmus účinku spočíva v kombinácii účinných látok z chmelu otáčavého, valeriány lekárskej, mučenky opletavej, medovky lekárskej a vitamínu B6. Už od dávnych čias sa tieto byliny používali ako tradičné prostriedky pri stavoch podráždenosti a nespavosti. Ani dlhodobé užívanie preparátu Barny´s Hypnox® FORTE plusnevyvoláva návyk.

Medzi najznámejšie byliny uľahčujúce spánok patria valeriána lekárska, chmeľ otáčavý, mučenka opletavá a medovka lekárska. Kvôli ich overenému používaniu po mnoho generácií bol z týchto extraktov vyrobený preparát Barny´s Hypnox™ forte plus. Ani dlhodobé užívanie preparátu Hypnox™ forte plus nevyvoláva návyk. Preparát je šetrný a nemá žiadne vedľajšie účinky.

Chmeľ otáčavý (Humulus lupulus) – obsahuje hlavne silice, flavonoidy, chmeľové horčiny a látky s ukľudňujúcim účinkom. Využíva sa pre svoje ukľudňujúce a ďalšie pozitívne účinky na ľudský organizmus. Chmeľ bol tradičným prostriedkom pri stavoch podráždenosti a nespavosti. Hlavným zdrojom sú chmeľové šišky. Obsah jednotlivých látok sa môže líšiť podľa miesta a druhu chmeľu, preto je v preparáte Barny´s Hypnox™ forte plus obsiahnutá forma štandardizovaného extraktu s konštantným obsahom látok.

Valeriána lekárska (Valeriana officinalis) – je jednou z najčastejšie používaných rastlín pri nervových problémoch. Obsahuje kyselinu valérovú, bioflavonoidy a terpenické látky. Má významný ukľudňujúci účinok.

Mučenka opletavá (Passiflora incarnata) – tato mýtická bylina pochádza z Južnej Ameriky. Extrakt z vňati mučenky je známy svojím ukľudňujúcim účinkom pri psychickom napätí, zlom zaspávaní, podráždenosti a strachu. Posledné prieskumy pripisujú tento účinok obsiahnutým benzoflavónom a ich derivátom.

Medovka lekárska (Melissa officinalis)– pôsobí sedatívne, má ukľudňujúce účinky, najmä pri strese.

 

Zloženie (mg)1 tabletka
Extrakt z koreňa valeriány lekárskej (Valeriana officinalis) - kyselina valérová 0,8% 150 mg
Extrakt zo šištíc chmeľu otáčavého (Humulus lupulus) 4:1 120 mg
Extrakt z vňati mučenky opletavej (Passiflora incarnata) 4:1 120 mg
Extrakt z listu medovky lekárskej (Melissa officinalis) 5:1  10 mg

vitamín B6 (pyridoxín hydrochlorid)

1,4 mg (100% ODD)

Dákovaie

½ - 1 tabletka ½ hodiny pred spaním. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť.

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy! Uchovávajte mimo dosahu malých detí! Výrobok nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C. Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedenom na obale.

Napíšte svoj názor

Barny´s Hypnox Forte Plus

Barny´s Hypnox Forte Plus

Silná kombinácia bylín a vitamínu B6, ktorá napomáha pri problémoch so zaspávaním a pomáha zlepšiť kvalitu spánku. Je vhodná na správnu činnosť nervovej sústavy.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (13)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre systém thirty bees

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop