Erecept objednávka Lekáreň Tabletka

Kategórie

Navštívené produkty

Naše predajne

Naše predajne

Tabletka gyógyszertár, Hlboká 10, Komárno

Výrobcovia / značky

GS Triurin  

GS Triurin 30+30 tbl

30 + 30 tbl

Trojnásobná sila pre močové cesty

Viac detailov

7,18 € s DPH

6,53 € bez DPH

Trojnásobná sila pre močové cesty

 

o je GS Triurin?

GS Triurin je špeciálny prípravok, ktorý prináša veľmi účinnú pomoc pre močové cesty. Vďaka mimoriadnemu spojeniu extraktov zo štyroch bylín – brusníc, žihľavy, medvedice lekárskej a echinacey – pôsobí blahodarne priamo v troch úrovniach: celkovo upokojuje, čistí a navyše posilňuje obranyschopnosť organizmu, čím sa podieľa na znižovaní rizika vzniku a opakovania infekcií močového ústrojenstva.

Akútne a chronické zápaly močových ciest

Akútne a chronické zápaly močových ciest spôsobujú škodlivé mikroorganizmy, ktoré môžu vstupovať koncom močovej trubice do močových ciest, kde spôsobujú infekciu. Močová trubica je za normálnych okolností pravidelne preplachovaná sterilným močom. Ten odplavuje mikroorganizmy a zároveň obsahuje látky, ktoré prirodzene pôsobia proti mikroorganizmom. Výraznú funkciu zastáva výstelka močovej trubice. Pokiaľ je zdravá, bráni baktériám prichytiť sa na steny trubice. Ak však príde k narušeniu jej funkcie, baktérie ľahšie prenikajú do močového mechúra a prepukne nepríjemná infekcia.

Tri účinky prípravku GS Triurin

Prípravok GS Triurin obsahuje komplex aktívnych látok, ktoré rýchlo pôsobia na močové ústrojenstvo trojitým účinkom:

  • Upokojuje: Priaznivo pôsobí na sliznice podráždených močových ciest, ktoré súčasne upokojuje.
  • Čistí: Podporuje tvorbu moču a odplavovanie škodlivých baktérií z močového ústrojenstva.
  • Posilňuje imunitu: Zvyšuje prirodzenú obranyschopnosť organizmu v boji proti škodlivým mikroorganizmom.

Trojitý efekt GS Triurinu na močové cesty je daný unikátnou kombináciou štyroch bylín, z nich každá má v prípravku svoju nezastupiteľnú úlohu:

  1. Kanadská brusnica (Oxycoccus macrocarpus) je bohatým zdrojom prírodných látok, ktoré bránia pomnoženiu baktérií a ich prichyteniu sa k výstelke močových ciest. Zároveň pôsobí v močových cestách ako silný antioxidant. Brusnicový extrakt tiež spomaľuje rozklad vylúčeného moču a zabraňuje tak, najmä u ľudí trpiacich samovoľným únikom moču, vzniku nežiaduceho zápachu.
  2. Medvedica lekárska (Arctostaphylos uva-ursi) obsahuje vysoké množstvo arbutínu, ktorý veľmi účinne bráni pomnoženiu baktérií a vhodne tak dopĺňa účinok brusnice.
  3. Žihľava dvojdomá (Urtica dioica) podporuje tvorbu moču, čo má veľký význam pre odplavenie škodlivých mikroorganizmov von z močových ciest.
  4. Rudbekia nachová (Echinacea purpurea) rýchlo a účinne mobilizuje obranné mechanizmy organizmu, ktorý posilňuje pre boj s infekciou.

Výhodou prípravku GS Triurin sú vysoké koncentrácie účinných látok, ktoré umožňujú nižšie dávkovanie u dlhodobého užívania. Zároveň prinášajú rýchly nástup účinku.

Ako predchádzať infekciám močových ciest?

Opakovaným infekciám možno predchádzať dodržovaním jednoduchých hygienických zásad:

  • Používajte bavlnenú spodnú bielizeň.
  • Dbajte na dostatočný príjem tekutín.
  • Pravidelne vyprázdňujte močový mechúr, nezadržujte moč dlhú dobu, vymočte sa po pohlavnom styku.
  • Nadmerné umývanie intímnych partií tela narušuje prirodzené prostredie, preto používajte iba šetrné umývacie prostriedky a umývajte sa smerom od genitálií ku konečníku, nie opačne (hlavne ženy). U mužov je dôležitá pravidelná hygiena predkožky.
  • Užívajte GS Triurin ako súčasť komplexnej starostlivosti o močové cesty.

Ako užívať GS Triurin?

Pre starostlivosť o močové cesty užívajte jednu tabletu denne, pri problémoch - krátkodobo 2 až 4 tablety denne. Prípravok užívajte najlepšie počas jedla alebo po jedle a zapite dostatočným množstvom tekutiny. Dbajte na pravidelný pitný režim počas užívania.

GS Triurin je bezpečný a vhodný aj pre dlhodobé užívanie.

Zloženie: Štandardizované extrakty z brusníc 250 mg, medvedice lekárskej 25 mg, koreňa žihľavy dvojdomej 25 mg, rudbekie nachovej (echinacey) 25 mg.

Pozn. Akútne zápaly je vhodné liečiť pod dohľadom lekára. Neliečené a nedoliečené infekcie vedú k opakovaným až chronickým infekciám.

Napíšte svoj názor

GS Triurin 30+30 tbl

GS Triurin 30+30 tbl

Trojnásobná sila pre močové cesty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre systém thirty bees

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop