Erecept objednávka Lekáreň Tabletka

Kategórie

Navštívené produkty

Naše predajne

Naše predajne

Tabletka gyógyszertár, Hlboká 10, Komárno

Výrobcovia / značky

AURECON SPRAY Ušný sprej 50ml  

AURECON SPRAY Ušný sprej 50ml

P73400

Prevencia proti vonkajšiemu zápalu ucha.

Viac detailov

6,90 € s DPH

5,75 € bez DPH

Použitie prípravku sa odporúča v nasledujúcich prípadoch: Nahrádza používanie vatových tyčiniek. Ich nesprávne používanie môže poraniť ucho a môže byť príčinou akumulácie ušného mazu na pozadí kanála vonkajšieho zvukovodu, v dôsledku čoho sa môže vytvoriť upchanie ušným mazom. slúži ako prevencia proti vonkajšiemu zápalu ucha, v dôsledku namočenia ušného mazu s vodou z bazénov prípravok je určený pre všetky vekové kategórie, zvlášť pre starších ľudí, ktorým sa tvorí tzv. suchý ušný maz prípravok je vhodný pre ľudí nosiacich sluchový prístroj, pre osoby pracujúce v prašnom prostredí, pre osoby vystavené rôznym zmenám atmosférického tlaku (potápači, horolezci, osoby, ktoré pracujú príp. cestujú v lietadle).

 

Vhodným doplnkom k AURECON ušnému spreju je prípravok, ktorý pomáha v starostlivosti o hygienu ucha. Je to prípravok AURECON drops ušné kvapky, ktoré predstavujú novú etapu v hygienickej starostlivosti o vonkajšie ucho. Uľahčujú a zdokonaľujú čistenie vonkajšieho zvukovodu tým, že obmedzujú usadzovanie nadbytočného ušného mazu a následne sa maz ľahšie odstraňuje. Doporučuje sa použitie 10-15 minút pred AURECON ušným sprejom

 

Zloženie: Roztok na báze stopových prvkov morského pôvodu, Polysorbát 20, Methylchloroisothiazolinone (and) methylisothiazolinone, Benzalkonium chloride, Aloe vera gel, Destilovaná voda Návod na použitie: vsuňte aplikátor AURECON ušného spreja do ucha a a vstreknite 1-2 vstreknutia do každej ušnej dierky, 1-2krat denne, pričom pridržiavajte vstrekovač pri vstupe do ucha nakloňte hlavu mierne nabok, čím zabezpečíte vtekaniu kvapaliny do ucha v prípade potreby aplikáciu opakujte po každom použití opláchnite nástavec vlažnou vodou.

 

Ak by sa u Vás vyskytli akékoľvek problémy ucha, nepodceňujte ich a neodkladne navštívte lekára. Prípravok je vybavený ochranným nástavcom na konci aplikátora, ktorý zabraňuje, aby aplikátor zasahoval príliš hlboko do ucha.

Napíšte svoj názor

AURECON SPRAY Ušný sprej 50ml

AURECON SPRAY Ušný sprej 50ml

Prevencia proti vonkajšiemu zápalu ucha.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre systém thirty bees

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop