Erecept objednávka Lekáreň Tabletka

Kategórie

Navštívené produkty

Naše predajne

Naše predajne

Tabletka gyógyszertár, Hlboká 10, Komárno

Výrobcovia / značky

Aurecon peroxid drops Ušné kvapky s peroxidom 10ml  

Aurecon peroxid drops Ušné kvapky s peroxidom 10ml

P82747

Čistenie vonkajšieho zvukovodu.

Viac detailov

4,20 € s DPH

3,82 € bez DPH

Charakteristika: Nedostatočná starostlivosť venovaná hygiene vonkajšieho ucha môže viesť k zhoršeniu priechodnosti zvukovodu. Dôsledkom toho môže byť nielen zníženie prenosu zvuku, ale aj možnosť vzniku priaznivých podmienok pre mikroorganizmy, ktoré sú zdrojom zdravotných ťažkostí s možnými vážnymi následkami. Ušný maz je tvorený drobnými žľazami v pokožke, ktorá pokrýva ušný kanálik. Tento proces je dôležitý pre udržanie čistoty a pomáha ochrániť ucho pred infekciou. U väčšiny ľudí sa tenká vrstva mazu samovoľne rozpadá na drobné šupinky, ktoré sa takmer nepozorovane vytrácajú z ucha.

 

Nakloňte hlavu na stranu a do zvukovodu nakvapkajte 3-5 Aurecon ušných kvapiek s peroxidom. Zotrvajte v tejto polohe 5-6 minút a potom dôkladne vyčistite ucho vreckovkou Po použití si umyte ruky. Opakujte raz až dvakrát denne, ak je to potrebné, po dobu približne 3-4 dní, kým nezmiznú symptómy. Vhodnými doplnkami k Aurecon ušným kvapkám s peroxidom sú prípravky, ktoré pomáhajú v starostlivosti o hygienu ucha. Sú to prípravky Aurecon ušné sviečky a Aurecon ušný sprej, ktoré predstavujú novú etapu v hygienickej starostlivosti o vonkajšie ucho. Uľahčujú a zdokonaľujú čistenie vonkajšieho zvukovodu tým, že obmedzujú usadzovanie nadbytočného ušného mazu a následne sa maz ľahšie odstraňuje. Odporúča sa ich použitie 10-15 minút po aplikácii Aurecon ušných kvapiek s peroxidom.

 

Počas použitia sa môže vyskytnúť dočasný pocit bublania v uchu. Nepoužívajte v prípade, že váš ušný bubienok je alebo bol poškodený. Nepoužívajte v prípade citlivosti na ingrediencie, v prípade, že trpíte závratmi, alebo ak mávate iné poruchy v súvislosti s ušami (bolesť, tlak, zápal, infekcia alebo hučanie v ušiach), alebo ak máte v uchu nejaký predmet. V normálnych prípadoch Aurecon ušné kvapky s peroxidom nedráždia, avšak v zriedkavých prípadoch sa môžu naskytnúť bolestivé vedľajšie účinky, predovšetkým pokiaľ bola poškodená, nalomená, zapálená alebo infikovaná citlivá vnútorná stena ucha, kedy môže byť použitie kvapiek bolestivé. Pokiaľ máte pochybnosti alebo ste mali v minulosti vážnejšie ušné problémy, navštívte lekára pred použitím. Predíďte kontaktu s očami. V prípade náhodného kontaktu s očami, okamžite umyte oči vodou; vyplachujte ich po dobu 10-15 minút, pričom držte viečka očí roztiahnuté od seba a zabráňte preniknutiu prípravku do druhého oka. Pokiaľ sa počas použitia objaví podráždenie alebo bolesť, alebo ak symptómy pretrvávajú, prerušte ošetrovanie a poraďte sa so svojím lekárom.

Napíšte svoj názor

Aurecon peroxid drops Ušné kvapky s peroxidom 10ml

Aurecon peroxid drops Ušné kvapky s peroxidom 10ml

Čistenie vonkajšieho zvukovodu.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre systém thirty bees

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop