Erecept objednávka Lekáreň Tabletka

Kategórie

Navštívené produkty

Naše predajne

Naše predajne

Tabletka gyógyszertár, Hlboká 10, Komárno

Výrobcovia / značky

CURAPROX Hydrosonic CHS 100

Pozrite naše výhodnejšie odporúčanie:
Xiaomi Oclean X Pro

Šetrná a účinná elektrická kefka.Vďaka sonickej technológii nečistia len vlákna kefky, ale aj aktívna zmes slín, vody a zubnej pasty, ktorá sa tvorí vo Vašich ústach počas procesu čistenia. Pomocou sonickej technológie sa vlákna neuveriteľne rýchlo pohybujú vpred a vzad.

Viac detailov

83,00 € s DPH

75,45 € bez DPH

Šetrná a účinná elektrická kefka.

Vďaka sonickej technológii nečistia len vlákna kefky, ale aj aktívna zmes slín, vody a zubnej pasty, ktorá sa tvorí vo Vašich ústach počas procesu čistenia. Pomocou sonickej technológie sa vlákna neuveriteľne rýchlo pohybujú vpred a vzad. Okrem excelentného čistiaceho účinku to vytvára vírenie zmesi slín, vody a zubnej pasty. Toto vírenie zabezpečuje odstránenie baktérií z biofilmu na miestach v blízkosti vlákien - tam, kde samotné vlákna nikdy nedosiahnu. Vo vedeckých kruhoch sa tento efekt nazýva hydrodynamický efekt zubnej kefky.

Obsah balenia

Cestovný box obsahuje:
1 sonická zubná kefka CURAPROX Hydrosonic
1 čistiaca hlava Hydro Power s farebným okrajom
1 medzizubná kefka CPS 07 «prime» (červená), vopred upevnená v držiaku
1 medzizubná kefka CPS 09 «prime» (žltá) v boxe
1 medzizubná kefka CPS 011 «prime» (pastelovo zelená) v boxe
1 cestovná tuba zubnej pasty CURAPROX Enzycal (15 ml)
Ďalej:
1 nabíjačka
1 náhradná čistiaca hlava Hydro Power s farebným okrajom
1 návod na použitie so záručným listom 
 

Sonická zubná kefka - príjemná zmena

Elektrickú zubnú kefku si treba starostlivo vybrať a dbať na správne používanie.

Sonic toothbrush.JPG

Sonická vs. rotačná

Fenomén elektrických zubných kefiek patrí k objavom 20. storočia a pochádza zo Švajčiarska. Väčšina ľudí si predstaví rotačné hlavy, ktoré sa točia a vydávajú hlasný zvuk. Také boli prvé modely a stále sa podobné vyrábajú. Čím ďalej ale na trh viac prenikajú sonické zubné kefky. Hlavný rozdiel spočíva v tom, ako pracujú. Kým rotačné majú rýchlootočné hlavice, ktoré pri nesprávnej technike môžu poškodzovať ďasná, sonické sú šetrnejšie a pri spravnom používaní poškodenie nehrozí.

Sonické zubné kefky pracujú na vibračnom princípe. To znamená, že hlava zubnej kefky sa nepohybuje, jedine vlákna kmitajú. Ak príliš zatlačíme, vlákna prestanú kmitať. Pri rotačnej kefke sa ale pohybujúca sa hlava nezastaví ani pri zatlačení a hrozí poškodenie ďasien. Okrem toho majú väčšinou stredne tvrdé vlákna.

Hydrodynamický efekt

Vďaka sonickej technológii nečistia len vlákna kefky. Pohyb vlákien vpred a vzad, okrem čistiaceho účinku, vytvára vírenie zmesi slín, vody a zubnej pasty. To zabezpečuje odstránenie baktérií z biofilmu na miestach v blízkosti vlákien - tam, kde samotné vlákna nikdy nedosiahnu. Tento efekt sa nazýva hydrodynamický efekt sonickej zubnej kefky. Napriek tomu nedokáže pôsobiť v hĺbke medzizubného priestoru, ktorý je potrebné dočistiť medzizubnými kefkami.

Ako na to

Čistenie zubov sonickou kefkou sa od klasickej neeletrickej kefky líši najmä v pohyboch. Kým zubnou kefkou robíme krúživé pohyby, sonickou kefkou takmer nemusíme hýbať. Ak ale použijeme krúživý pohyb, získame väčšiu istotu, že pri jemnom tlaku sa rozvibrovavé vlákna dostanú všade do takej blízkosti povlaku, že ho rozrušia. Len posúvaním po zuboch sa môže stať, že niekde niektoré miesto preskočíme.

Rovnako však držíme sonickú kefku pod 45-stupňovým uhlom, pričom polovica zubnej kefky je umiestnená voľne oproti ďasnu a druhá polovica oproti zubom. Nevyvíjame žiadny tlak. Zubní lekári odporúčajú dodržiavať minimálnu dĺžku čistenia zubov dve minúty. Dlhšie čistenie zubov zabezpečuje zdravie pre vaše zuby.

 

Hlava sonickej zubnej kefky sa mení rovnako ako klasická kefka. Ideálne mesačne, optimálne každé 2 až 3 mesiace a po chorobe. Málokto vie totiž, že príčinou opakovaných herpetických infekcií je často práve zubná kefka.

 

 
 
 

 

UPRESNENIE:  Na kefky sú rovnaké nádzstavce ako z predchádzajúcej generácie!

Napíšte svoj názor

CURAPROX Hydrosonic CHS 100

CURAPROX Hydrosonic CHS 100

Pozrite naše výhodnejšie odporúčanie:
Xiaomi Oclean X Pro

Šetrná a účinná elektrická kefka.Vďaka sonickej technológii nečistia len vlákna kefky, ale aj aktívna zmes slín, vody a zubnej pasty, ktorá sa tvorí vo Vašich ústach počas procesu čistenia. Pomocou sonickej technológie sa vlákna neuveriteľne rýchlo pohybujú vpred a vzad.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (29)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre systém thirty bees

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop