Erecept objednávka Lekáreň Tabletka

Kategórie

Navštívené produkty

Naše predajne

Naše predajne

Tabletka gyógyszertár, Hlboká 10, Komárno

Výrobcovia / značky

Ozonicon emulgel 100 g

Ozonicon® aktívne pomáha pri samotnej liečbe bolesti, priamo na postihnutom mieste. Prináša úľavu pri akútnych a chronických bolestiach spôsobených úrazom, opotrebovaním, či zápalom. Rovnako dokáže pomôcť pri liečbe bolesti spôsobenej osteoartritídou či reumatizmom...

Viac detailov

11,15 € s DPH

10,14 € bez DPH

Ozonicon® aktívne pomáha pri samotnej liečbe bolesti, priamo na postihnutom mieste. Prináša úľavu pri akútnych a chronických bolestiach spôsobených úrazom, opotrebovaním, či zápalom. Rovnako dokáže pomôcť pri liečbe bolesti spôsobenej osteoartritídou či reumatizmom. Molekuly účinných látok sú natoľko malé, že pomocou biotechnológie dokážu ľahko preniknúť priamo do centra bolesti a napomáhať pri jej liečení.

Vedeli ste o tom, že v medicíne je ozón uznávaným plynom pre svoje liečivé účinky? Pomáha prenášať účinné látky, ktoré napomáhajú regenerovať kĺby, opotrebované tkanivá, urýchľuje proces hojenia, ovplyvňuje metabolizmus buniek, spevňuje cievne steny a okrem iného pôsobí aj dezinfekčne. Až doteraz však jeho účinok bol využívaný výhradne prostredníctvom ozónovej terapie v zdravotníckych zariadeniach. Ozón je totiž natoľko prchavý plyn, že jeho účinky sa nedarilo efektívne uchovať pre neskoršie použitie. Nám sa však podarilo takmer nemožné. Podarilo sa nám stabilizovať ozón v pevnej látke v zložke Ozolipoil®. Ide o zlúčeninu kyseliny olejovej s kyselinou alfa lipoovou, obohatenú o vitamín E acetát. Vďaka Ozoniconu® je tak podporná liečba ozónom dostupná aj pre domáce použitie. Samozrejme, nedokáže naplno nahradiť účinky ozónovej terapie, no vo veľkej miere využíva blahodárne účinky ozónu.

S úspechom do cieľa Ozonicon® bol navrhnutý s ohľadom na potreby ľudí, ktorí žijú aktívne. Dokáže výrazne napomáhať pri zmierňovaní bolesti spôsobenej športovou aktivitou, prípadne každodennými činnosťami, spojenými s opakovaným namáhaním svalových partií. Či už pracujete v záhrade, bicyklujete, chodíte s priateľmi behať, venujete sa horolezectvu, alebo len z času na čas dáte po práci pár smečov na tenise, Ozonicon® vám vždy pomôže zregenerovať vaše svalstvo a boľavé kĺby. Rovnako dokáže pomôcť pri liečbe bolesti spôsobenej osteoartritídou či reumatizmom.

Ozonicon

Emulgel pre vonkajšie použitie
tuba 50g, tuba 100 g
Inovácia v liečbe akútnej a chronickej bolesti traumatického, artritického a reumatického pôvodu

Ozonicon je inovatívna zdravotnícka pomôcka vhodná pri akútnej a chronickej bolesti spôsobenej traumou, artritídou a reumatickými ochoreniami.

Aktívne zložky obsiahnuté v produkte sa navzájom podporujú a pomáhajú rýchlejšie znížiť bolesť:
Ozolipoile (Ozon stabilizovaný v kyseline olejovej, alfa-lipoovej a acetáte Vitamínu E) pôsobí na bolesť a zápal;
Glukozamín a chondroitín sulfát pôsobí ako prevencia proti opotrebeniu kĺbovej chrupavky.
Hneď od prvej aplikácie emulgelu rýchlo a účinne pôsobí na príznaky bolesti a zápalu spôsobených reumatickými, artritickými a traumatickými procesmi.
Nevytvára pocity nepohodlia pri používaní.

Zloženie: Ozolipoile (Ozon stabilizovaný v kyseline olejovej, alfa-lipoovej a acetáte vitamínu E), Arnica Montana- extrakt z kvetu, Harpagophytum procumbens výťažok z koreňa, Ríbezľa čierna výťažok z listov, glycerín, bromelain, panthenol, mentol, glukosamín, hydrolyzovaný glykozaminoglykán.

Použitie: Ozonicon je určený len na vonkajšie použitie.
Prípravok aplikujte na bolestivé miesto a starostlivo vtierajte do pokožky.
Je vhodné použiť výrobok dvakrát alebo trikrát denne, až do zániku bolestivých príznakov, alebo podľa odporúčania lekára. Inovatívne zloženie vhodné aj pri ultrasonografii a elektroforéze.

Vedľajšie účinky: Skúšky preukázali že Ozonicon nespôsobuje zvýšenú citlivosť alebo iné nežiaduce účinky.

Upozornenia a opatrenia

  • Nenanášajte do úst
  • Udržiavajte mimo dosahu detí.
  • Nepoužívajte po dátume expirácie.
  • Nepoužívať v prípade poškodenia obalov.
  • Dlhodobé používanie lokálnych prípravkov môže viesť k senzibilizácii; v prípade, že tieto javy nastanú je doporučené pozastaviť liečbu a konzultovať s lekárom.
  • Umyte si ruky pred použitím prípravku.
  • Odporúča sa dôkladne zavrieť tubu po použití

Špeciálne upozornenia:
Nepoužívať v prípade precitlivenosti na zložky prípravku.
Nepoužívajte na porušenú kožu (otvorené rany alebo vyrážky a ekzém).
Skladovanie: Skladujte na suchom mieste, chráňte pred teplom a priamym slnečným žiarením.
Neobsahuje glutín (lepok)
Bez farbív

Ozonicon je zdravotnícka pomôcka schválená v súlade s požiadavkami Smernice 93/42 / EHS v znení neskorších zmien .

Napíšte svoj názor

Ozonicon emulgel 100 g

Ozonicon emulgel 100 g

Ozonicon® aktívne pomáha pri samotnej liečbe bolesti, priamo na postihnutom mieste. Prináša úľavu pri akútnych a chronických bolestiach spôsobených úrazom, opotrebovaním, či zápalom. Rovnako dokáže pomôcť pri liečbe bolesti spôsobenej osteoartritídou či reumatizmom...

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre systém thirty bees

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop