Erecept objednávka Lekáreň Tabletka

Kategórie

Navštívené produkty

Naše predajne

Naše predajne

Tabletka gyógyszertár, Hlboká 10, Komárno

Výrobcovia / značky

DzS Staroslovenská chladivá masť 250ml  

DzS Staroslovenská chladivá masť 250ml

Chladivý kožný masážny prípravok s relaxačným účinkom.

Viac detailov

7,10 € s DPH

6,45 € bez DPH

Staroslovenská chladivá masť obsahuje konopný olej, extrakty kostihoja lekárskeho, mentol, mätové silice a gáfor. Tieto účinné látky majú na pokožke osviežujúci, prekrvujúci a relaxačný účinok bez pocitov podráždenia a nepríjemného začervenania pokožky. Príjemný chladivý účinok na koži pretrváva ešte dlhú dobu po aplikácii a poskytuje tak pocit úľavy. 

 

Masáž kože staroslovenskou chladivou masťou napomáha senzoricky jemne schladiť a prispieva tak k pocitu úľavy. Prekrvenie a rozhýbanie kože v okolí kĺbov napomáha potlačeniu pocitu stuhnutosti, ktoré môžu viesť až k bolestivosti. 

 

Balenie:

téglik 250ml 

 

Účinné látky:

Konopný olej je bohatý na esenciálne mastné kyseliny, vitamíny A, B1, B2, B6, C a E, fytín (používaný v lekárstve pri liečbe chudokrvnosti) a kyselina kanabidiolová so silným baktericidným účinkom. Je tiež zdrojom dôležitých minerálnych látok – vápníka, sodíka, fosforu, horčíka, draslíka i železa, mangánu, zinku, kremíka či platiny. Používa sa okrem iného pri liečení neurodermatídy (lupienky) a iných chronických chorôb kože. Ďalej chráni pokožku pred vysušovaním, predčasnou tvorbou vrások.
 

Aplikácia:

Dostatočné množstvo prípravku naneste na príslušnú časť tela a sústredenými pohybmi prstov a dlaní vmasírujte prípravok do pokožky. Aplikáciu opakujte podľa potreby.Účinok sa na koži objaví po niekoľkých minútach. Pred prvou aplikáciou doporučujeme účinok odskúšať na pokožke predlaktia. 

 

Upozornenie:

Dermatologicky testované. Bez sintetickej parfumácie. Neužívajte vnútorne! Používajte len k danému účelu. Skladujte v tme a suchu, pri teplotách 5-25°C. Udržujte mimo dosah detí. Chráňte pred mrazom. 

 

Tipy pre Vás: 

Prípravok sa dá použiť ako univerzálny masážny prostriedok k rozhýbaniu, prekrveniu a zrýchleniu regenerácie pre rekonvalescenciu po chirurgických zákrokoch alebo po športových či pracovných aktivitách. 

Napíšte svoj názor

DzS Staroslovenská chladivá masť 250ml

DzS Staroslovenská chladivá masť 250ml

Chladivý kožný masážny prípravok s relaxačným účinkom.

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre systém thirty bees

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop