Erecept objednávka Lekáreň Tabletka

Kategórie

Navštívené produkty

Naše predajne

Naše predajne

Tabletka gyógyszertár, Hlboká 10, Komárno

Výrobcovia / značky

Baby sprej SUN SPF 30 - 200ml  

Baby sprej SUN SPF 30 - 200ml

Detský sprej na opaľovanie. SPF 30.

Viac detailov

15,35 € s DPH

13,95 € bez DPH

Tento produkt obsahuje vysoko fotostabilné UVA a UVB filtre (organického a anorganického typu), ktoré sú obohatené o jedinečnú látku COSOL E, ktorá bola vyvinutá spoločne so Štátnym zdravotným ústavom Praha (Národné referenčné centrum pre kozmetiku). Stabilita a účinnosť filtrov je zabezpečená týmto jedinečným stabilizátorom, ktorý poskytuje dlhodobejšiu a intenzívnejšiu ochranu ako samostatné UV filtre. Teda pokožka je lepšie a dlhšie chránená pred škodlivými účinkami slnečného žiarenia.

Pre stopercentnú ochranu jemnej detskej pokožky!

Citlivú detskú pokožku je potrebné chrániť zvlášť účinne a starostlivo. Slnečný ekzém, spôsobený pobytom na ostrom letnom slnku bude minulosťou vďaka patentovanému rastlinnému extraktu Stimutex ®, ktorý chráni pokožku pred alergickou reakciou. Prípravok navyše chráni aj DNA bunky kože proti škodlivým voľným radikálom.

Altermed Sun Baby Sprej SPF 30 obsahuje vysoko fotostabilné UV filtre. Účinné látky chránia DNA bunky pokožky pred voľnými radikálmi a ďalšími škodlivými vplyvmi slnečného žiarenia. Rastlinné extrakty chránia pokožku pred alergickou reakciou (slnečným ekzémom). Vode, potu a oteru odolná receptúra.

Použitie:
Aplikujte primerané množstvo prostriedku pred začatím opaľovania. Menšie množstvo podstatne znižuje stupeň ochrany. Rovnomerne votrite do pokožky. Na udržanie ochrany aplikáciu opakujte, predovšetkým pri potení, po kúpaní alebo osušení uterákom. Vhodné od 6 mesiacov.

Upozornenie:
Žiadny opaľovací prostriedok neposkytuje 100% ochranu proti slnečnému žiareniu. Nezostávajte na slnku príliš dlho, aj keď ste použili prostriedok na ochranu proti slnečnému žiareniu. Nevystavujte batoľatá a malé deti priamemu slnku. Nadmerná expozícia slnečnému žiarenia predstavuje vážne zdravotné riziko.

Napíšte svoj názor

Baby sprej SUN SPF 30 - 200ml

Baby sprej SUN SPF 30 - 200ml

Detský sprej na opaľovanie. SPF 30.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (12)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre systém thirty bees

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop