Erecept objednávka Lekáreň Tabletka

Kategórie

Navštívené produkty

Naše predajne

Naše predajne

Tabletka gyógyszertár, Hlboká 10, Komárno

Výrobcovia / značky

Premium Lactoferrin 350mg / 60 kaps  

Premium Lactoferrin 340mg

Znižuje počet baktérií, vírusov, plesní a húb vyskytujúcich sa v organizme alebo na ňom. Podporuje imunitný systém a tým prispieva k upevňovaniu zdravia. Je vhodný pri zníženej koncentrácii hemoglobínu v červených krvinkách, ktorá spôsobuje anémie.

Viac detailov

27,40 € s DPH

22,83 € bez DPH

Premium Lactoferrin je prípravok určený pre ľudí so zníženou imunitou, náchylnosťou k infekciám, s anémiou, častými zápalovými ochoreniami kože a tráviaceho traktu a ľudí vystavených oxidatívnemu stresu (teda pre nás všetkých).

Premium Lactoferrin je zmes ingredientov, ktoré sa vzájomne pozitívne ovplyvňujú a tým zlepšujú svoje účinky. K jeho základným účinkom môžeme zaradiť:

  • Anti- mikrobiálny – pôsobí antibakteriálne, antivírovo, antifungálne a antimykózne.
  • Anti- anemický – reguluje vstrebávanie železa z GIT-u. Vhodný na liečbu anémií.
  • Anti- oxidačný – je silný antioxidant, viazaním železa chráni organizmus pred oxidáciou.

Premium Lactoferrin obsahuje:

  • Laktoferin – glykoproteín viažuci na seba železo. Touto väzbou získal vlastnosti antimikrobiálne, antivírusové, antimykozne, antianemické a antioxidačné. Okrem toho prispieva k správnej tvorbe črevnej mikroflóry, k zvýšeniu imunity a zmierneniu zápalových reakcií kože a tráviaceho traktu.
  • Kvasničný selén – je organická forma selénu, ktorý je telom ľahšie využiteľný ako anorganický. Je silný antioxidant, preventívne chráni organizmus pred rakovinou, zlepšuje náladu a zvyšuje mužskú plodnosť.
  • Laktát zinočnatý – je to organická forma zinku. Zvyšuje aktivitu imunitného systému, eliminuje kožné zápaly (akné), zlepšuje kvalitu vlasov a nechtov, aktivuje bunky lymfatického systému a tým zrýchľuje detoxikáciu organizmu.
  • Vitamín B6 (pyridoxín) – podporuje činnosť enzýmov, ktoré sú zodpovedné za využitie bielkovín, tukov a cukrov. Keďže aj laktoferín je proteín, zvyšuje jeho absorpciu a využitie organizmom. Prispieva k správnej funkcii nervového systému a zlepšuje náladu pri depresii. Zlepšuje viazanie kyslíka na molekulu hemoglobínu a podporuje tvorbu imunitných buniek.

Odporúčame užívať:

  • Pri infekciách spôsobených baktériami, vírusmi , kvasinkami alebo plesňami – na rýchlejšie odstránenie patogénov z tela
  • Pri zníženej imunite a ľahkej náchylnosti na rôzne druhy infekčných ochorení – zlepšením imunity a zvýši schopnosť organizmu bojovať proti cudzím látkam
  • Pri anémii spôsobenej nedostatkom hemoglobínu (železa) – zlepší sa využitie železa prijatého potravou, dôležitého pri tvorbe červených krviniek a hemoglobínu
  • Na potlačenie oxidačných procesov, ktoré spôsobujú rakovinu, starnutie buniek, ochorenia kardiovaskulárneho systému a sú príčinou chronických ochorení
  • Pri zápalových ochorenia tráviaceho traktu (Crohnova choroba, celiakia, gastritída, ulceroznana kolitída…) a kože (akné, atopická dermatitída, erytém kože… ), kde zabraňuje tvorbe zápalových mediátorov spôsobujúcich zápal
  • Na rýchlejšie obnovenie črevnej mikroflóry, ktorá sa rýchlejšie rozmnožuje v prostredí zbavenom patogénov

Odporúčané dávkovanie:

1–2 kapsuly denne zapiť dostatočným množstvom tekutiny

Zloženie:

Lactoferrin, laktát zinočnatý, kvasničný selén, pyridoxín (B6), želatínová kapsula, karamelové farbivo

Upozornenie:

Vhodné pre deti od 3 rokov. Po otvorení obal starostlivo zatvárajte. Nevystavujte priamemu slnečnému svetlu. Skladujte v suchom prostredí, v dobre uzavretom obale, pri teplote od 10˚C do 25˚C, mimo dosahu malých detí. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Nesmie sa používať ako náhrada rozmanitej stravy.

Napíšte svoj názor

Premium Lactoferrin 340mg

Premium Lactoferrin 340mg

Znižuje počet baktérií, vírusov, plesní a húb vyskytujúcich sa v organizme alebo na ňom. Podporuje imunitný systém a tým prispieva k upevňovaniu zdravia. Je vhodný pri zníženej koncentrácii hemoglobínu v červených krvinkách, ktorá spôsobuje anémie.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre systém thirty bees

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop