Erecept objednávka Lekáreň Tabletka

Kategórie

Navštívené produkty

Naše predajne

Naše predajne

Tabletka gyógyszertár, Hlboká 10, Komárno

Výrobcovia / značky

Myrkl 2 kapsuly  

Myrkl 2 kapsuly

Výživový doplnok odbúravajúci alkohol s probiotikami, vitamínom B12 a L-cysteínom. Pre svieže rána, zvýšenú energiu a zrýchlené spaľovanie kalórií.

Viac detailov

2,85 € s DPH

2,38 € bez DPH

Výživový doplnok s vitamínom B12, živou kultúrou (Bacillus subtilis, Bacillus coagulans) a L-cysteínom určený pre dospelých. Vhodný aj pre ľudí dodržiavajúcich vegetariánske a vegánske stravovanie.

  • Vitamín B12 prispieva k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie.

Zloženie: fermentované ryžové otruby, vegánska kapsula (hydroxypropyl metylcelulóza), L-cysteín, emulgátor (mikrokryštalická celulóza, stearan horečnatý, oxid kremičitý), dextrín, vitamín B12, Bacillus subtilis, Bacillus coagulans (10 000 KTJ*).
*KTJ = KTJ= kolóniu tvoriace jednotky

EÚ register zdravotných tvrdení publikovaný na stránke Európskej komisie
Výživové a zdravotné tvrdenia sa v zmysle aktuálne platnej legislatívy nesmú uvádzať na potravinách na osobitné lekárske účely.

Použitie

Výdaj lieku (prípadne iného produktu) nie je viazaný na predpis.
Liek je nutné užívať v stanovených časových odstupoch, prípadne je nutný minimálny odstup medzi dvomi dávkami lieku.
Prípravok sa nesmie užívať alebo používať počas celej dĺžky tehotenstva.
Prípravok sa nesmie užívať v období dojčenia (v prípade nutnosti užitia nedojčiť).
Podávanie deťom a mladistvím mladším ako 18 rokov je kontraindikované.

Pokyny: Užite 2 kapsuly 2-12 hodiny pred pitím alkoholu. Neprekračujte odporúčanú dávku. Vhodné aj pre ľudí dodržiavajúcich vegetariánske a vegánske stravovanie. Skladujte v suchu pri izbovej teplote a uchovávajte mimo dosahu detí.

Poučenie: Výživové doplnky sú určené na doplnenie stravy a nemali by nahrádzať pestrú stravu ani zdravý životný štýl. Nevhodné pre deti do 18 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Ak užívate nejaké lieky alebo máte nejaké zdravotné ťažkosti, odporúčame vám poradiť sa so svojim lekárom.

Upozornenie: Nevhodné pre deti do 18 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Ak pacient užíva nejaké lieky alebo má zdravotné ťažkosti, má sa poradiť so svojim lekárom. Odporúčaná dávka sa nemá prekročiť. Výživové doplnky sú určené na doplnenie stravy a nemali by nahrádzať pestrú stravu ani zdravý životný štýl. Skladovať v suchu pri izbovej teplote a uchovávať mimo dosahu detí.

Informácia od dodávateľa *

Výživový doplnok odbúravajúci alkohol s probiotikami, vitamínom B12 a L-cysteínom.
Vitamín B12 prispieva k normálnemu energetickému metabolizmu. 
Pre zodpovedných dospelých, ktorí chcú mať aj po spoločenskom večeri produktívne ráno bez príznakov opice.

* Pod označením „dodávateľ“ sa rozumie spoločnosť dodávajúca produkt na trh v SR. Údaje o produkte uvedené v informačnom bloku „Informácia od dodávateľa“ uviedla do databázy ADC Číselník osoba zastupujúca dodávateľa ako správca portfólia jeho produktov v ADC Číselníku. Zodpovednosť za údaje v tomto bloku a ich súlad s aktuálne platnou legislatívou nesie dodávateľ.

Aktívne látky

Bacillus coagulans (živé bakteriálne kultúry), Bacillus subtilis (živé bakteriálne kultúry), kyanokobalamín (vitamín B12), L-cysteín

Čo obsahujú kapsuly Myrkl?

Jedna dávka Myrklu obsahuje niekoľko miliónov CFU (jednotiek tvoriacich kolónie) baktérií Bacillus coagulans a Bacillus subtilis. Tie prechádzajú žalúdkom neporušené do čreva. Tieto baktérie priaznivé pre črevá sa množia v črevnom trakte každých 20 minút a vytvárajú enzýmy na rozklad alkoholu.

Fermentované ryžové otruby:

  • patentovaná zmes prírodných fermentovaných ryžových otrúb z Japonska, ktoré obsahujú starostlivo vybrané a kultivované vysokovýkonné baktérie (Bacillus coagulans a Bacillus subtilis)
  • patentovaný proces fermentácie pre zachovanie prirodzených vlastností a kvality ryžových otrúb a ich špecifického zloženia

 

L-cysteín:


  • L-cysteín je aminokyselina – jeden zo stavebných kameňov bielkovín a potrebný pre viaceré vnútorné funkcie tela.
  • je cenený pre schopnosť zvyšovať hladinu glutatiónu v tele, ktorý je mimoriadne dôležitý pre detoxikáciu pečene a funkciu mozgu.

 

 Vitamín B12: 


  • obzvlášť dôležitý pre tvorbu nových červených krviniek na prenos kyslíka do celého tela a do životne dôležitých orgánov
  • prispieva k normálnej funkcii imunitného systému a tiež k zníženiu miery únavy a vyčerpania.
  • pomáha pri tvorbe energie a umožňuje telu spracovať sacharidy, bielkoviny a tuky z jedla a nápojov

Napíšte svoj názor

Myrkl 2 kapsuly

Myrkl 2 kapsuly

Výživový doplnok odbúravajúci alkohol s probiotikami, vitamínom B12 a L-cysteínom. Pre svieže rána, zvýšenú energiu a zrýchlené spaľovanie kalórií.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre systém thirty bees

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop