Erecept objednávka Lekáreň Tabletka

Kategórie

Navštívené produkty

Naše predajne

Naše predajne

Tabletka gyógyszertár, Hlboká 10, Komárno

Výrobcovia / značky

Serrapeptase EXTRA + 250.000SPU 120cps  

Carnomed Serrapeptase EXTRA + 250.000SPU 120cps

Účinný prípravok na chronické zápaly, urýchľuje hojenie rán a jaziev

Prípravok s vysoko účinným proteolytickým enzýmom, ktorý pomáha pri bolestiach, negatívnych prejavoch zápalu a s tým súvisiacimi opuchmi. Prispieva k skráteniu doby hojenia rán po operáciách a úrazoch.

Viac detailov

52,50 € s DPH

43,75 € bez DPH

Serrapeptáza, alebo serratiopeptidáza, je enzým, ktorý sa získava z baktérie Serratia marcescens, pôvodne izolovanej z čriev hodvábnika. Tento enzým je známy svojimi silnými protizápalovými a proteolytickými (bielkoviny štiepiacimi) vlastnosťami.

Výnimočnosť serrapeptázy s koncentráciou 250.000 SPU (SerraPeptase Units) spočíva v niekoľkých aspektoch:

1. EXTRA vysoká kadencia: 250.000 SPU je veľmi vysoká dávka serrapeptázy, čo znamená, že enzým má výraznú schopnosť rozkladať bielkoviny a fibrín (proteín, ktorý je súčasťou zrazenín a jaziev).

2. Protizápalové vlastnosti: Serrapeptáza je známa tým, že znižuje zápaly a opuchy. Je často používaná pri liečbe chronických zápalových stavov, ako sú artritída, sinusitída, a iné.

3. Podpora zdravia ciev: Enzým pomáha rozpúšťať fibrín v krvných zrazeninách, čo môže zlepšiť prietok krvi a zdravie ciev.

4. Znižovanie bolesti: Vďaka svojmu protizápalovému účinku môže serrapeptáza pomôcť zmierniť bolesť spojenú so zápalom a zraneniami.

5. Podpora imunitného systému: Enzým môže pomáhať pri odbúravaní mŕtveho tkaniva a čistení rán, čo môže podporiť rýchlejšie hojenie a zlepšenie imunity.

6. Prírodná alternatíva: Pre mnohých ľudí je serrapeptáza atraktívna ako prírodná alternatíva k tradičným protizápalovým liekom a analgetikám, pretože nemá také vedľajšie účinky ako niektoré farmaceutické prípravky.

7. Dostupnosť a forma: Vysoko koncentrovaná forma 250.000 SPU je dostupná vo forme kapsúl alebo tabliet, čo uľahčuje dávkovanie a konzumáciu.

Vysoká koncentrácia serrapeptázy, ako je 250.000 SPU, môže byť obzvlášť užitočná pri závažnejších zdravotných problémoch, ale je dôležité ju užívať pod dohľadom zdravotníckeho odborníka, aby sa zabezpečilo bezpečné a efektívne použitie.

Obsah v 1 kapsule:

  • Serrapeptáza 250.000 SPU 110mg
  • Ryžový škrob (plnivo), celulózová gastro-rezistentná kapsula

120 kapsúl v balení

Cena efektívnej dennej kúry je 0,45€ *pri vernostnej zľave 13% a užívaní 1 kapsuly denne

SLOVENSKÝ VÝROBOK

Neobsahuje: Farbivá, príchute, konzervačné látky a glutén

Odporúčané dávkovanie: Užívať 30 minút pred jedlom alebo 2 hodiny po jedle 
Do 80kg: 1 kapsulu denne 
Nad 80kg: 1 kapsula ráno a večer

Upozornenie: Určené len pre zvieratá, na veterinárne účely, pre veľké plemená psov i kone. Prípravok nie je náhradou veterinárnej starostlivosti a liečiv odporúčaných veterinárnym lekárom. Bez predpisu veterinárneho lekára.

Skladovanie: Uchovávajte na chladnom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dosahu detí. Chráňte pred slnečným žiarením.

Serrapeptáza sa využíva v medicíne ako zložka niektorých liekov, ktoré majú protizápalové a protibolestivé účinky. Serrapeptáza je známa aj ako serralysin - enzým, ktorý sa pôvodne nachádza vo streptomyces bakteriách, tie sa vyskytujú v črevách priadky morušovej. Tento enzým má schopnosť rozkladať proteíny a rozpúšťať hlieny a vápenaté usadeniny v tele, čo môže byť prospešné pri rôznych zdravotných problémoch ako zápaly, opuchy, rôzne typy bolestí a dokonca aj pri niektorých chronických ochoreniach, ako je artritída a sinusitída. Významne napomáha pri skrátení hojenia pooperačných rán a infekcií.

 

Medzi najdôležitejšie pozitívne účinky patria:

Protizápalové vlastnosti: Serrapeptáza má schopnosť znižovať zápal v tele tým, že pomáha rozkladať proteíny, ktoré sú súčasťou zápalových procesov.

Fibrinolytické účinky  (schopnosť enzýmu rozkladať bielkovinu zodpovednú za tvorbu krvných zrazenín): To môže pomôcť zlepšiť prietok krvi a redukovať riziko tvorby zrazenín.

Podpora hojenia rán: Serrapeptáza podporuje hojenie rán tým, že pomáha odstraňovať mŕtve tkanivo a podporuje tvorbu zdravých tkanív.

Podpora imunitného systému: Existujú indície, že serrapeptáza môže mať aj pozitívny vplyv na imunitný systém tým, že pomáha eliminovať cudzie látky a podporuje odstraňovanie odpadových produktov z tela.

Potenciálne využitie pri rôznych zdravotných problémoch: Serrapeptáza sa skúma v mnohých oblastiach medicíny, vrátane liečby chronických zápalových stavov, porúch ciev, bolestiach a dokonca aj v imunológií pri liečbe infekcií.

Prevencia tvorby jaziev: Serrapeptáza môže byť tiež použitá ako súčasť liečby, ktorá má za cieľ minimalizovať tvorbu jaziev po zraneniach, chirurgických zákrokoch alebo popáleninách u zvierat.

Podpora trávenia: Významná je jej funkcia na podporu tráviaceho systému, najmä ak vznikli problémy s trávením potravy alebo pretrváva nadúvanie.

Prevencia zrážania krvi: Existuje niekoľko štúdií naznačujúcich, že môže pomôcť pri prevencii zrážania krvi u zvierat, čo môže byť užitočné najmä pre zvieratá náchylné k trombóze alebo krvným zrazeninám.

 

Na svete je jediný druh serrapeptázy, ktorý je rovnako účinný pre ľudí aj zvieratá. V niektorých krajinách je dokonca schválený ako liek. S nárastom potreby starostlivosti o domáce zvieratká bola serrapeptáza schválená aj ako veterinárny prípravok na pomoc pri rôznych ochoreniach zvierat. V porovnaní so serrapeptázou určenou pre ľudí, ide presne o tú istú látku s prispôsobeným dávkovaním v závislosti od hmotnosti organizmu.

 

Z legislatívnych dôvodov sa v súčasnosti predáva ako veterinárny prípravok.

Napíšte svoj názor

Carnomed Serrapeptase EXTRA + 250.000SPU 120cps

Carnomed Serrapeptase EXTRA + 250.000SPU 120cps

Účinný prípravok na chronické zápaly, urýchľuje hojenie rán a jaziev

Prípravok s vysoko účinným proteolytickým enzýmom, ktorý pomáha pri bolestiach, negatívnych prejavoch zápalu a s tým súvisiacimi opuchmi. Prispieva k skráteniu doby hojenia rán po operáciách a úrazoch.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre systém thirty bees

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop