Erecept objednávka Lekáreň Tabletka

Kategórie

Navštívené produkty

Naše predajne

Naše predajne

Tabletka gyógyszertár, Hlboká 10, Komárno

Výrobcovia / značky

Good Nature - HLIVA USTRICOVÁ- 90 tabliet po 500 mg sušenej hlivy ustricovej

V prepočítaní na množstvo účinnej látky je naša Hliva ustricová najlacnejšia na trhu! Najvyšší obsah sušenej huby v tablete! až 500 mg!

Viac detailov

25,75 € s DPH

21,46 € bez DPH

Hliva ustricová (Pleurotus ostreatus) je po celom svete rozšírená lupeňovitá drevná huba so šedavými klobúkmi. Obvykle rastie v bohatých, stupňovite nad sebou radených trsoch na dreve živých aj odumretých stromov. Hliva ustricová je drevokazná huba. Zo stromov prijíma veľa živín, ktoré sa podieľajú na jej priaznivých účinkoch;

Patrí medzi ne najmä schopnosť stimulovať bunky, ktoré v tele vytvárajú prirodzenú imunitu. Za túto schopnosť vďačí hliva pleuranu, teda polysacharidu zloženého s glukánov, ktoré v ľudskom tele stimulujú bunky prirodzenej imunity a vytvárajú protizápalovú aktivitu.

Okrem toho je Hliva ustricová bohatý zdroj prírodných vitamínov a minerálov; obsahuje vitamíny B,D,C,K, ale aj kvalitné proteíny, nenasýtené mastné kyseliny, 8 aminokyselín, prvky ako selén, zinok, bór, jód, chróm, meď, železo, vlákninu. Vďaka vláknine sa z tela uvoľňujú škodlivé usadeniny, hliva je protivírusová, protirakovinová, užíva sa pri ochoreniach srdca, likviduje baktérie, posilňuje nervový systém a znižuje hladinu cholesterolu a cukru v krvi, bez toho aby sa znižovala hladina inzulínu. Ako účinný pomocník pôsobí aj pri liečbe zápalov, kĺbových a kožných ochorení, pri ekzémoch a odstraňovaní bradavíc vírusového pôvodu. Odporúča sa aj pri problémoch obličiek a pečene. Zlepšuje metabolizmus, regeneruje vnútorné orgány a tlmí vedľajšie účinky chemoterapie.

ÚČINKY:
-antibiotický účinok: zdroj antibiotika pleurotínu
-podpora imunity: pri oslabenej imunite, civilizačných chorobách, fyzickom a duševnom vyčerpaní
-stuhnutosť šliach a svalov: posilnenie žíl, strnulosť končatín, houser
-prírodný zdroj vitamínov a minerálov: obsahuje vitamíny B1,B2,B5,B6,B7 a B9, C,D2,K,P, stopové prvky selén, zinok, bór, jód, chróm, meď, železo, 8 aminokyselín, kvalitné proteíny, nenasýtené mastné kyseliny, vlákninu.
-podpora rastu mladých buniek: špecifický obsah veľkého množstva kyseliny listovej (vitamín B9) podporuje tvorbu buniek aj v kostnej dreni. Nedostatok kyseliny listovej spôsobuje poruchy rastu vlasov, kostí, zápalové zmeny na pokožke úst, zníženie počtu bielych krviniek
-kardiovaskulárne účinky: znižovanie vysokých hladín lipoproteínov
-cholesterol pod kontrolou: obsahuje mevinolín, ide o prírodný zdroj lovastatínu, v súčasnosti najúčinnejšej látky znižujúcej vysokú hladinu cholesterolu
-priaznivo pôsobí: pri ekzémoch, kožných alergiách, hemoroidoch, kŕčových žilách
-obsahuje železo: + transportné bielkoviny, ktoré ho dopravia na miesto vstrebania v črevách
- odstraňuje z tela jedovaté látky: čím zabraňuje ich vstrebávaniu sa do ľudského organizmu, reguluje peristaltiku čriev, upravuje vylučovanie
- pri ochorení kĺbov: má zmierňujúci a upokojujúci účinok
-napomáha: pri odstraňovaní bradavíc vírusového pôvodu
-pre diabetikov: znižuje poruchy metabolizmu cukru, znižuje hladinu cukru v krvi, bez toho aby sa znižovala hladina inzulínu
-zabezpečuje v tele: regeneráciu buniek, a tým spomaľuje starnutie.

Zloženie 1 tablety: 500 mg Hliva ustricová
Prídavné látky: škrob, maltodextrín, mikrokryštalická celulóza, oxid kremičitý, rastlinný stearan horečnatý

Naša hliva ustricová je na báze hubovej biomasy pestovanej v sterilnom substráte pri nekompromisnom dodržiavaní podmienok, ktoré bývajú požadované pri výrobe liečiv. Výsledkom je štandardizovaná biomasa u ktorej patentovaný kultivačný proces zaisťuje, že nie je kontaminovaná inými hubami a že nie sú prítomné pesticídy a ťažké kovy.

Balenie obsahuje biomasu podhubia (mycélia) a mladých plodníc (primorodia). Biomasa má oproti extraktom výhodu, že v jej prípade nedochádza k nežiaducim posunom účinkov ako pri extrakcii a tak prípravok svojou aktivitou zodpovedá zdrojovej hlive a je ďalej umocnený využitím aj jej podhubia.

Dôležitý je aj obsah čistej biomasy v jednej tablete, každá tableta obsahuje až 500 mg Hlivy ustricovej, čo je najvyššie množstvo na trhu!

Obsah balenia: 90 tabliet/68,4 g
Dávkovanie: 2 - 6 tabliet denne. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť.

Napíšte svoj názor

Good Nature - HLIVA USTRICOVÁ- 90 tabliet po 500 mg sušenej hlivy ustricovej

Good Nature - HLIVA USTRICOVÁ- 90 tabliet po 500 mg sušenej hlivy ustricovej

V prepočítaní na množstvo účinnej látky je naša Hliva ustricová najlacnejšia na trhu! Najvyšší obsah sušenej huby v tablete! až 500 mg!

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre systém thirty bees

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop