Erecept objednávka Lekáreň Tabletka

Kategórie

Navštívené produkty

Naše predajne

Naše predajne

Tabletka gyógyszertár, Hlboká 10, Komárno

Výrobcovia / značky

Good Nature - HERICIUM  

Good Nature - HERICIUM

Zloženie 1 tablety: 500 mg Koralovec ježovitý.

Viac detailov

27,10 € s DPH

22,58 € bez DPH

Vzácna jedlá huba s plodnicou guľatého či vajcového tvaru o velikosti až 30 cm. Paraziticky rastie na poškodených kmeňoch bukov a dubov. Pre svoj tvar sa v angličtine volá "hrivou leva", v čínštine či nemčine "hlavou opice". V Japonsku bola roky cenená ako významná liečivá huba pri problémoch tráviaceho traktu. Obsahuje draslík, zinok, železo, germánium, selén, fosfor, ale len malé množstvo sodíku. Zastúpené sú všetky základné aminokyseliny a rovnako polysacharidy a bielkoviny. 

Použite:

Podpora trávenia - harmonizuje žalúdok; využitie pri problémoch so zažívaním, žalúdočných či dvanástorníkových vredoch, chronickej gastritíde, alebo preventívne  ako ochrana pred pôsobením tučnej stravy či stresov. Podľa posledných prieskumov sa zd, že by mohla potlačovať aj baktérie Helicobacter pylori

Znižovanie hladiny cukru v krvi

Nádorové ochorenia, polysacharidy a betaglukány - vo vode rozpustné polysacharidy z korálovca vykazujú nepochybné protinádorové a protimetastázové vlastnosti. Zvyšujú aktivitu makrofágov a imunitného systému proti rakovinovým bunkám a zdá sa, že môžu obmedzovať tvorbu metastáz. Rovnako vykazujú antimutagénne účinky a tak môžu nachádzať využitie i protirakovinovej prevencii.

Podpora myslenia - vďaka charakteristickým fytosterolom korálovcapomenovaných ako erinacíny. Pri erinacíne-H bolo preukázané, že môže stimulovať rast nervových buniek(Nerve Growth Factor-NGF) a podporiť tvorbu myelínu, čo ho predurčuje pre nasadnie pri probléhoch nervového pôvod, pre zlepšenie kognitívnych funkcií, pri neurózach či pre spomalenie priebehu niektorých autoimúnnych neurodegeneratívnych chorôb; existujú aj výskumy popisujúce dobré výsledky pri Alzheimerovej choroby.

Podpora organizmu - pri vyčerpanosti, pre potlačenie zápalov; podporou tvorby lymfocytov T a B posilujú imunitný systém organizmu

Zloženie 1 tablety: 500 mg Koralovec ježovitý.

Prídavné látky: škrob, maltodextrin, mikrokryštalická celulóza, oxid kremičitý, rastlinný stearan horečnatý.

Obsah: 90 tabliet á 750 mg, každá obsahuje 500 mg biomasy

Dávkovanie: Doporučené denné dávkovanie 2-6 tabliet.

 

Napíšte svoj názor

Good Nature - HERICIUM

Good Nature - HERICIUM

Zloženie 1 tablety: 500 mg Koralovec ježovitý.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre systém thirty bees

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop